Jön a Squid Game 2: íme az első képkockák a világ egyik legnézettebb sorozatának folytatásából + videó

Még idén debütál a Netflixen a nézettségi rekordokat döntő dél-koreai sorozat, a Squid Game (Nyerd meg az életed), amelynek zenéjét magyarok készítették.

2024. 02. 02. 15:33
Squid Game
A Squid Game új évada Fotó: Facebook/Netflix
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közzétette az első filmkockákat a Squid Game második évadából a Netflix. A streamingszolgáltató azt is elárulta, hogy a népszerű széria folytatását még idén elérhetővé teszi a felületén. 

Squid Game (Season 1)
A Squid Game zenéjét magyaroknak köszönhetjük (Fotó: AFP/Netflix)

A 2021-ben bemutatott Squid Game a Netflix egyik legnépszerűbb műsora volt, amely világszerte nézettségi rekordokat döntött és óriási őrületet okozott, az ikonikus szereplőkből és jelenetekből kreált mémek még azokhoz is eljutottak, akik egy másodpercet sem láttak a sorozatból. A magyarul Nyerd meg az életed néven futó dél-koreai sorozat hatvanperces részeiben több száz pénztelen játékos versengését követhetjük végig, akiknek egy furcsa kihívást elfogadva gyerekeknek való játékokban kell részt venniük. A könnyű pénzszerzés reménye azonban hamar szertefoszlik: halálos küzdelem vár rájuk egy valódi túlélőjátékban. 

A Squid Game nem csak a nézőket, hanem a kritikusokat is meghódította, hiszen amellett, hogy alig egy hónap alatt 111 milliós nézettséget ért el, egy sor díjat is bezsebelt az Emmytől a Golden Globe-on át a People's Choice Awardsig. 

Magyar szempontból érdekesség, hogy a sorozat zenéjét Budapesten vette fel a Budapest Scoring együttes. 

A sikerhullám nyomán természetesen már sejteni lehetett, hogy a széria nem marad folytatás nélkül, tavaly novemberben a britek már indítottak egy tízrészes valóságshow-t is, amely a Squid Game-en alapul, de persze itt senkinek nincs veszélyben az élete. Hogy a hivatalos folytatás hogyan alakul, az még idén kiderül. 

Borítókép: A Squid Game új évada (Forrás: Facebook/Netflix)                  

 

      

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.