Kulisszatitkok: így került a világ legjobbjai közé a magyar Recirquel + videó

Az első magyar újcirkusz-társulat mesteri módon ötvözi a cirkusz, a tánc és a színház világát, nem csoda, hogy előadásaikra hónapokra előre elkelnek a jegyek. De mi a sikerük titka?

2024. 02. 16. 19:00
Recirquel Solus Amor
A Recirquel Solus Amor című előadása Fotó: Recirquel
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Recirquelt 2012-ben alapította Vági Bence rendező-koreográfus, s hibrid előadó-művészetüknek köszönhetően olyan szenzációra képesek, amely a világ öt legismertebb újcirkusz-társulata közé emeli a magyar csapatot  – árulta el a Kultúrnemzetnek az alapító. 

Ez már világhírnév, ami a közönség visszajelzéseiből is egyértelműen látszik: előadásaik folyamatos telt házzal mennek a Müpában is. 

Videónkban Vági Bence és Horváth Zita társulati tag elárulta, mi a titkuk és hogyan készülnek az elképesztően látványos Solus Amor előadásra, amelyben az akrobatika ámulatba ejti és elkápráztatja a nézőt, a tánc pedig az önkifejezésre ad lehetőséget.

Borítókép: A Recirquel Solus Amor című előadása (Forrás: Recirquel)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.