Még idén folytatódik a Downton Abbey?

Sajtóértesülések szerint titokban zajlik a népszerű brit drámasorozat hetedik évadának forgatása.

2024. 02. 14. 17:00
Downton Abbey
Maggie Smith, Hugh Bonneville és Michelle Dockery Fotó: AFP/Jaap Buijtendijk
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Titokban elkezdődött a Downton Abbey hetedik évadának forgatása, amely várhatóan az év végén képernyőre kerül – írta meg a Daily Mail. A brit bulvárlap egy forrásra hivatkozva azt állítja, 

a munka már néhány hete tart és akkora titkolózás övezi, amekkorát az ott dolgozó munkatársak soha korábban nem tapasztaltak. Állítólag titoktartási nyilatkozatot is aláírattak velük.

Downton Abbey
Valóban folytatódik a Downton Abbey? Fotó: AFP

A nyolc éve véget ért kosztümös sorozat, amely a brit arisztokrata Crawley család életét követi végig hosszú éveken keresztül, óriási siker volt világszerte, nem csoda, hogy egész estés filmek is követték a 2015-ben befejeződött eredeti szériát. A folytatás ötlete sem új, tavaly már körbefutott a világsajtón a hír, hogy a készítők reménykednek az újjáélesztésben, decemberben pedig a sorozat írója és producere, Julian Fellowes is azt nyilatkozta, nem zárja ki a visszatérés lehetőségét. 

Míg a Daily Mail úgy tudja, az új epizódokat a sorozatot eredetileg sugárzó ITV rendelte meg, a The Independent úgy értesült, hogy nem ők a megrendelők. Az esetleges folytatás körül tehát egyelőre több a kérdőjel, mint a tény, ám az biztos, hogy világszerte sokan örülnének neki, ha Downton lakói visszatérnének. 

Borítókép: Maggie Smith, Hugh Bonneville és Michelle Dockery (Fotó: AFP/Jaap Buijtendijk)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.