Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Azahriah hatalmas show-t nyomott a Puskásban

Mintegy ötvenezer ember volt kíváncsi Azahriah első koncertjére a Puskás Stadionban május 24-én, pénteken. A telt házas buli majdnem három óra hosszú volt, ám annyi színes és izgalmas effekttel, show-elemmel volt színesítve, hogy egyes beszámolók szerint pillanatok alatt elrepült az idő. Fontos hangsúlyozni, hogy a koncert résztvevői történelmi pillanat tanúi lehettek, mivel a korábban youtuberként is ismert Baukó Attila volt az első magyar előadó, aki önálló koncertet adott a létesítményben. És nincs megállás, mivel a 22 éves sztár ma folytatja a „tripla Puskás” hétvégét, május 24. után 25-én és 26-án is Azahriah nevét élteti a nép.

2024. 05. 25. 12:46
Fotó: Bodnár Dávid Forrás: Azahriah/ Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Index beszámolója szerint Azahriah átrágta magát a teljes dallistáján, időutazásra invitálta a közönséget: régi, angol nyelvű dalai mellett (emulator, 4K love) a 2022-es silbakról elhozta a téveszméket, a figyeljt és a four moods című slágert is, ahol még a megafon is előkerült néhány másodperc erejéig. A tavalyi Memento album számaira (szosziazi, gát, casa de papel, 3korty) is kitért, míg az új lemezről, a Skatulya I-ről is adott elő dalokat (yukata, lesson, cipoe, igaz, utóbbinak csak a felét). A mariana.árok sem maradhatott ki a felhozatalból: a videoklipből ismerős szkafanderes búvár egy óriási bábu formájában lebegett át a közönség felett.

Azahriah
Azahriah sikere példátlan (Forrás: Azahriah/Facebook)

A rajongók nagy örömére Azahriah hetvenöt perc szólózása után visszatért a színpadra DESH a Tisztán iszommal, ami a duó egyik legismertebb száma. 

A közösségi oldalakat már az esti órákban ellepték a Puskás Arénában készített felvételek, fotók és videók. Az egyik néző például a YouTube-csatornáján mutatta meg, milyen hangulat uralkodott a koncerten. A neten terjedő felvételekből egy biztosan megállapítható, mégpedig az, hogy a koncert talán vizuális téren, a látványelemek tekintetében volt a legerősebb, nagyon Azahriah-s volt, egyszerre színes és színtelen, komor és vidám.  


 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.