Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Csuklótörést szenvedett a vámpírvadász

Mint azt lapunk is hírül adta, baleset történt a PS Produkció által a Vígszínházban színre vitt Vámpírok bálja péntek esti előadásán. Jegercsik Csaba színművész egy 3-5 méter magas színpadelemről zuhant le, s a baleset után azonnal kórházba szállították. Most új információk láttak napvilágot.

2024. 06. 22. 19:00
 Az Abronsius professzort alakító Jegercsik Csaba
A Vámpírok báljában Abronsius professzort alakító Jegercsik Csaba. Fotó: Ps Produkció
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A darabot színpadra vivő PS Produkció az MTI érdeklődésére közölte: a 348. előadáson a színpadon történt baleset körülményeit és okát vizsgálják, a rendőrség felvette a jegyzőkönyvet.

Jegercsik Csaba színművészt, aki több mint 300 alkalommal játszotta a szerepet, kórházba szállították, megfelelő orvosi ellátást kap

– adta hírül a PS Produkció szombati tájékoztatása. Kitértek arra is, hogy az előadást a Vámpírok bálja társulatának döntése alapján végül megtartották.
Az előadás Facebook-oldalán később azt is közölték, hogy a művészt csuklótöréssel szállították kórházba. 

Csabával beszéltünk telefonon. Jól van

– írták. A bejegyzés szerint a a hétvégére tervezett további négy előadást megtartják.

 


A Vígszínház az esettel kapcsolatban leszögezte: a PS Produkció saját szakemberekkel dolgozott, a Vígszínház pedig „most is, mint minden házbérlésnél,” ügyeletet biztosított a bérlő részére. A szerződés szerint minden felelősség a bérlőt terheli.

A Vígszínház jobbulást kíván Jegercsik Csabának! Bízunk abban, hogy mihamarabb felépül, és ehhez minden támogatást megkap

– fogalmaz a színház közleménye.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.