Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Az egész Nagyerdőt beragyogta a Michelin-csillag az elmúlt hétvégén

Csaknem hatezer látogatójával a 8. Debrecziner Gourmet Fesztivál olyannyira sikeresen zárult, hogy a szervezők már a kilencediket tervezik.

2024. 06. 17. 14:30
8. Debrecziner Gourmet Fesztivál
8. Debrecziner Gourmet Fesztivál. Fotó: Jakkel Rudolf
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Új kiállítókkal és népszerű „törzsvendégekkel”, sztárfellépőkkel és szurkolói szigettel várta közönségét június 14. és 16. között a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. nyári gasztronómiai találkozója, a 8. Debrecziner Gourmet Fesztivál.

Pillanatkép az idei fesztiválról Fotó: Jakkel Rudolf

A fesztiválra 5800-an látogattak ki a hétvégén, a legnépszerűbb vendéglátók a Kiosk Budapest, a Horgonyzó Kisvendéglő, valamint A Leves és Borsod Burger voltak, míg az italos kiállítók közül a Bortársaság, a Koktélszínház és az Ugar. A legnépszerűbb program a szervezők összesítése szerint Palya Bea és a Zaporozsec zenekar koncertje, valamint Mede Ádám és az Essencia Étterem Michelin-csillagos főzőbemutatója volt. 

A legjobb éttermek mellett vendégkiállítóként sztárséfek is bemutatkoztak: Thür Ádám, az Ikon Restaurant séfjének szakmai vezetésével olyan sztárséfekkel találkozhatott a fesztiválközönség, mint Mizse János, Balogh Szabolcs és Mede Ádám. A 2018-ban életre hívott Debrecziner Gourmet-díj idén is gazdára talált, a látogatók szavazatai alapján az elismerés a hajdúszoboszlói Vadaskert Vendéglőt illette. Igaz, a kapuzárás óta még egy nap sem telt el, már elkezdődött a jövő évi, 9. Debrecziner Gourmet Fesztivál szervezése.



 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.