Még nem tudni, mitől halt meg a kétezres évek legnagyobb slágerének előadója

Így azt sem, hogy túladagolta-e magát.

Forrás: Newsweek2024. 06. 25. 15:18
Ozzfest 2001 - Mountain View CA
Seth Binzer Fotó: Getty Images/Tim Mosenfelder
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Negyvenkilenc évesen, június 24-én halt meg az otthonában Shifty Shellshock, polgári nevén Seth Binzer – írja a Newsweek. Hozzáfűzik, a halál oka egyelőre nem ismert.

Shellshock a kétezres évek elején vált híressé az 1995-ben alapított Crazy Town nevű együttessel, amelynek legnagyobb slágere a Butterfly volt, és amely világszerte az első helyen szerepelt a zenei listákon, beleértve a Billboard Hot 100-as listáját is.

Az énekesnek korábban többször meggyűlt a baja a törvénnyel, 2012-ben három év próbaidőre ítélték, mert kokaint találtak nála – többször is járt rehabon –, de testi sértés, bolti lopás és ittas vezetés miatt is volt már rácsok mögött. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.