Robert Downey Jr. visszatér a Marvel-filmekbe?

A képregényrajongók és a Marvel-filmek kedvelői számára jó hírekkel szolgálhatunk. Vagy mégsem? Nagy port kavart a San Diegóban rendezett Comic Conon, amikor Robert Downey Jr. levette a maszkját, ezzel bejelentve, hogy a soron következő Avengers-filmben, a Doomsdayben ő fogja alakítani a franchise egyik legnagyobb gonosztevőjét.

Forrás: The Guardian2024. 07. 28. 15:00
robert downey jr
A tegnapi Comic Conon nagy bejeletést tettek az új Avengers-film rendezői és az ismert színész. Fotó: Getty Images/Jesse Grant
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyon meglepte a rajongókat a Vasember sztárjaként ismert színész, amikor a Comic Conon felfedte arcát. A tegnapi programot ellepték a csuklyás, maszkos alakok. A rendezők ekkor azt mondták, végre mindenki megismerheti a Victor Von Doomot, azaz a Doctor Doomot játszó színészt. 

Szeretek bonyolult karaktereket játszani

– mondta a Vasember sztárja közvetlenül a leleplezés után. Nem ez volt az egyetlen nagy bejelentés az esemény szombati napján, ugyanis az új Amerika kapitány-film főszereplője is szót kapott. A Captain America: Brave New World (Amerika kapitány: Szép új világ) című franchise-fejezetben Anthony Mackie fogja átvenni a kapitány pajzsát. A filmuniverzumban őt eddig Sam Wilsonként vagy Sólyomként ismerhettünk, s aki immár tíz éve a szuperhősök táborát erősíti. Mackie elmondása szerint az ő megközelítésében más lesz a kapitány: nem az izomerő fog számítani, sokkal inkább egy gondolkodót lát a karakterben.

Az Amerika kapitány legújabb előzeteséből már az is kiderült, hogy az elnököt a nyolcvankét éves Harrison Ford fogja játszani.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.