Az Edda Művek és Pál István Szalonna is fellép ma este a Szent István-napon

Zenei és kulturális eseményekkel, családi és gasztronómiai programokkal várják a látogatókat Budapesten, a Szent István-napi rendezvénysorozaton. Ma este ad koncertet többek között a Dinamit, az Edda Művek, Pál István Szalonna és zenekara, de Dés László és a Modern Art Orchestra is fellép.

2024. 08. 18. 18:00
Szent István-nap
Pál István Szalonna és zenekara is fellép a Szent István-nap rendezvényén Forrás: Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Tabánban 18 órától a Takáts Tamás Blues Band, majd a Dinamit és végül az Edda Művek ad koncertet. A Panorama Classical helyszínén, az I. kerületi Filozófusok kertjében 19 órától Dés László és a Modern Art Orchestra játszik ismert filmzenéket.

Szent István-nap
Az Edda Művek a Szent István-napi rendezvénysorozat egyik ma esti fellépője (Forrás: Facebook/Edda Művek)

Esti koncertek a Szent István-nap programjain

A Művészkertben, a Millenárison 18 órától Péterfy Bori & Love Band zenés-irodalmi beszélgetése várja az érdeklődőket, 20 órától a Majdnem Menyasszony című filmet vetítik

A helyszínen idén is megtalálható a Kertész Imre időkapszula, amellyel bárki üzenhet az egy évvel idősebb önmagának.

A magyar ételek kedvelőinek a Magyar ízek utcája mellett a Csárdafesztiválra is érdemes ellátogatniuk, ahol magyar dallamok és táncok is várják a látogatókat. Mások mellett fellép ifj. Sárközy Lajos és Zenekara, az EtnoRom Zenekar, a Cimbaliband, valamint Buday Sándor és zenekara. A táncprodukciókat a Nógrád Táncegyüttes, a Duna Táncműhely és a Duna Művészegyüttes mutatja be.

A budai várban, a Mesterségek ünnepén különleges népzenei koncertek várják az érdeklődőket, este fellép Pál István Szalonna és zenekara és a Kárpátaljai Magyar Táncegyüttes.

A kézműves-foglalkozásokat kedvelők a Millenáris Fogadóban, a Divat & Design Fesztiválon kipróbálhatják a hímzést, a kerámia- és égősor-készítést is, valamint lakberendezési tippeket is kaphatnak.

A részletes program, az előadókkal és a műsorokkal kapcsolatos információkkal együtt a Szent István-nap weboldalán érhető el.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.