Tragédia Azahriah tegnapi koncertjén: egy ember meghalt

Az 55 éves férfi unokáival élvezte a különleges koncertet az Észak-Komáromban.

2024. 08. 04. 7:23
Azahriah koncerten meghalt egy ember
Fotó: VOLT Fesztivál/ Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tragédia történt az észak-komáromi Azahriah-koncerten tegnap este. Egy ember elhunyt. A biztonsági cég vezetője, Gróf Lóránt a Sziakomárom.sk-nak megerősítette, hogy egy 55 éves férfi, aki az unokáival élvezte a különleges koncertet, szívrohamot kapott. „A mentők, a tűzoltók, a rendőrök és a biztonsági cég emberei – köztük jómagam is – hosszú perceken át, csaknem negyven percig felváltva küzdöttünk a férfi életéért – sajnos sikertelenül. Őszinte részvétünk a hozzátartozóknak!“ – mondta a lapnak. 

Baukó Attila (Azahriah) idén nyáron végigjárja a magyar fesztiválokat, emellett néhány határon túli helyszínen is műsort ad, legközelebb a Sziget fesztivál nagyszínpadán fog fellépni, augusztus 8-án. 

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Facebook/Volt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.