Duplázik az Imagine Dragons Budapesten

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel az Imagine Dragons egy második koncertet is meghirdetett Budapesten, így az eredetileg bejelentett június 14-i dátum mellett június 15-én is láthatjuk a Puskás Arénában a világhírű zenekart.

2024. 09. 12. 20:32
Imagine Dragons Fotó: ANDI ELLOWAY
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Imagine Dragons hétfőn jelentette be Loom elnevezésű világ körüli turnéjának európai szakaszát, a budapesti koncertre pedig annyian váltottak jegyet már az elővásárlási lehetőségükkel élve, hogy egy második koncertet is meghirdettek. 

Fotó: Live Nation

A jegyek szeptember 13-án 10 órától a www.livenation.hu oldalon megvásárolhatók, a telje skörű jegyértékesítés indulásakor.

A Grammy-díjas, többszörös platinalemezes zenekar Loom című világ körüli turnéjának európai szakasza tizenhat országot érint. Jövő májusban Zürichben indul és júliusban Londonban fejeződik be. A Las Vegas-i csapat első teljes stadionturnéja mások mellett Észtországba, Csehországba, Olaszországba, Spanyolországba, Franciaországba, valamint Hollandiába is eljut.

A 2008-ban alakult, jelenleg trióként (Dan Reynolds – ének, gitár, billentyűs és ütőhangszerek; Wayne Sermon – gitár, vokál, mandolin, szintetizátorok, hegedű; Ben McKee – basszusgitár, billentyűs hangszerek, vokál) működő Imagine Dragons 

albumaiból eddig 74 millió kelt el világszerte, a csapat több mint 160 milliárd lejátszást tudhat magáénak.

A banda már bejelentette előzenekarát is, az európai turné összes állomásán Declan McKenna, brit énekes-dalszerző játszik az Imagine Dragons vendégeként.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.