Piszkos olajügyek – Megérkezett a Landman hivatalos előzetese!

November 20-án, az Oscar-díjas Billy Bob Thornton főszereplésével jön a Yellowstone alkotójának új sorozata, a Landman (Az olajügynök). A drámai sorozat premierje a SkyShowtime-on látható majd.

2024. 09. 09. 12:39
A Landman (Az olajügynök) november 20-án érkezik Fotó: SkyShowtime
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sorozatot a Yellowstone társalkotója, Taylor Sheridan és Christian Wallace jegyzi. Főszereplői az Oscar-díjas Billy Bob Thornton, a Golden Globe-jelölt Demi Moore és az Emmy-díjas Jon Hamm.

Fotó: SkyShowtime

A sorozat két epizóddal érkezik. A tízrészes első évad további epizódjai szerdánként jelennek meg.  

A Nyugat-Texas egyik robbanásszerűen fejlődő városában játszódó Landman (Az olajügynök) egy modern történet a szerencse hajszolásáról az olajfúrótornyok világában. A sorozat a „Boomtown” című 11 részes podcasten alapul, és az olajmunkások és olajhajhász milliárdosok történetét mutatja be, akik akkora fellendülést gerjesztenek, ami az éghajlatot, a gazdaságot és a geopolitikát is átalakítja. 

Thornton mellett a sorozat további szereplői: Ali Larter (The Last Victim – Az utolsó áldozat), Michelle Randolph (1923), Jacob Lofland (Joker 2), Kayla Wallace (When Calls the Heart – Ha szólít a szív), James Jordan (Yellowstone), Mark Collie (Nashville), Paulina Chávez (The Expanding Universe of Ashley Garcia – Ashley García táguló világképe), és Demi Moore (Feud: Capote Vs. The Swans – Viszály: Capote és a hattyúk). A visszatérő vendégszereplők között látható Jon Hamm (Mad Men – Reklámőrültek) és Andy Garcia (Expendables franchise – A feláldozhatók-filmek) is, Michael Peña (End of Watch – Az utolsó műszak) pedig vendégszereplőként tűnik fel a sorozatban.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.