Különleges duettet adott A Dal 2020 győztese, Orsovai Reni

Az előadott dal sem volt hétköznapi, egy Fonogram- díjas számra esett az előadók választása.

Forrás: MTI2020. 08. 28. 14:00
Orsovai Reni;
Budapest, 2020. március 7. Orsovai Reni, a Nene zenekar énekesnõje a Késõre jár címû dalt adja elõ A Dal 2020 televíziós show-mûsor döntõjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2020. március 7-én. MTI/Mónus Márton Fotó: Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hétfő esténként az M2 Petőfi TV-n jelentkező Akusztik című műsor egyik legizgalmasabb kihívása, hogy minden zenekarnak, akik játszanak a műsorban, készülnie kell egy feldolgozással is. Nem volt ez másként a másfél éve alakult Talk2night zenekarnál sem:

„Mi nagyon szerettük ezt a kihívást és rengeteget gondolkodtunk a dalon. Végül az AK26 – Blöff című dalára esett a választásunk, amit modern-akusztik hangszerelésben készítettünk el – kezdték a zenekar tagjai, akik a különleges feldolgozást A Dal 2020 győztes dalának az énekesnőjével, Orsovai Renivel kiegészülve adták elő: ”Reni hangja, személyisége és szellemisége abszolút beleillik a zenekarunk mentalitásába„.

Természetesen az augusztus 31-én látható akusztikus koncerten a hangszeres modern popzenét játszó Talk2night zenekar első nagylemezének dalai is felcsendülnek majd.

”Júniusban jelent meg az első nagylemezünk 'Ez Együtt Valami' címmel. Az Akusztik koncertünk koncepciója az volt, hogy a lemez összes dalát eljátsszuk. Alapvetően ebben a formában egyik dalt sem hallhatta még senki, mivel kizárólag az Akusztikra hangszereltük át a lemezanyagot„ – árulták el a Talk2night tagjai, akik azt is hozzátették, hogy az Akusztik az egyik legkedvesebb műsoruk, így hatalmas megtiszteltetés volt az A38 Hajó színpadán játszani: ”Ez a koncert intimebb, személyesebb volt, mint egy 'hangos' buli. Más energiák voltak és talán jobban kijöttek a dalok mondanivalói is.„

A Talk2night Akusztik 2020. augusztus 30-án 22:00 órai kezdettel hallható a Petőfi Rádióban, majd egy nappal később augusztus 31-én hétfőn, 22:15-kor a teljes koncert látható lesz az M2 Petőfi TV-n.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.