Eltalálta az Olasz Nagydíj dobogósait, brutális összeget nyert

Minden idők talán legszerencsésebb Forma–1-es tippjét adta le egy finn fogadó a hétvégén.

Forrás: origo.hu2020. 09. 08. 18:47
GASLY, Pierre; Stroll, Lance
Monza, 2020. szeptember 6. Az elsõ helyezett Pierre Gasly, az Alpha Tauri francia versenyzõje és a harmadik helyen célba ért Lance Stroll, a Racing Point kanadai versenyzõje (b-j) pezsgõvel ünnel a gyõzelmi emelvényen a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Olasz Nagydíjának eredményhirdetésén a monzai versenypályán 2020. szeptember 6-án. MTI/EPA/Pool/Mark Thompson Fotó: Mark Thompson
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Váratlan eredményt hozott a Forma–1-es Olasz Nagydíj, Pierre Gasly, Carlos Sainz és Lance Stroll állhatott fel a dobogóra.

Ennél is váratlanabb, hogy találtak telitalálatos fogadószelvényt.

Minden idők talán legszerencsésebb Forma–1-es tippjét adta le egy finn fogadó az Olasz Nagydíj előtt.

A kaotikus futamon végül Pierre Gasly, Carlos Sainz és Lance Stroll állhatott fel a dobogóra, amire így utólag könnyű azt mondani, hogy nem (volt) lehetetlen, de előzetesen egész biztosan annak tűnt.

Fotó: MTI/EPA/Pool

Ennek megfelelően egy finn fogadóirodánál 167 ezerszeres szorzóval lehetett fogadni erre a végeredményre. És volt, aki bevállalta: egy szerencsés játékos 20 centet tett fel erre a befutóra, és 33 398 eurót nyert vele.

Vagyis 70 forintból csinált 12 milliót.

A Veikkaus fogadóirodánál egyébként nem ez volt az első különleges F1-es nyeremény: a 2017-es Azeri Nagydíjon Daniel Ricciardo, Valtteri Bottas és Lance Stroll volt a dobogósok sorrendje, ezt akkor hárman kockáztatták meg húsz centtel, és nyertek vele fejenként 12 639 eurót (4,5 millió forintot).

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.