Íme a két év kihagyás után visszatérő Sziget első fellépői

Bejelentették a fellépők első nagy csapatát a 2022-es Szigetre, a listán több mint 40 zenekar szerepel, köztük világsztárok és feltörekvő tehetségek egyaránt szerepelnek. Teljesül a Sziget látogatók legfőbb kívánsága: lesz Dua Lipa koncert is – írja a vg.hu.

Forrás: Facebook, vg.hu2021. 11. 23. 12:29
null
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Fotó: JOANNA TZORTZIS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jön az Arctic Monkeys, Dua Lipa és a Kings Of Leon valamit Bastille, Stromae vagy Lewis Capaldi a Nagyszínpadra, de a színes csokorban ott van például a multi-instrumentalista FKJ, a tavaly év végén megjelent albumával Woodkid, vagy az idén megjelent új lemezével érkező brit producer-duó, a Jungle – közölte a Sziget Sajtóiroda. 

A Sziget 2022 időpontja már egy ideje fix:  augusztus 10-15 között rendezik meg a gigantikus zenei fesztivált.

 „Nagy lelkesedéssel készülünk a 2022-es Szigetre egy, a hosszú szünet utáni nagy visszatéréshez méltó programmal. A Nagyszínpadon például olyan headlinereket jelentettünk most be, melyek friss lemezanyagaikat hozzák el a Szigetre” – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője. Kiemelte, hogy a Kings of Leon idén márciusban rukkolt elő új lemezével, ezzel pótolja a tavaly elmaradt szigetes koncertjét, csakúgy, mint Dua Lipa, aki a tavaly megjelent és idén Grammy-díjat nyert lemezét hozza el, és nem mellesleg toronymagasan vezeti a Sziget látogatók kívánságlistáját.

 A Nagyszínpadra most bejelentett headlinerek között van még az Arctic Monkeys. A zenekar nemrég adta hírül, hogy már finisben van az új lemezük, amit 2022-re szánnak és nyilván a Szigeten élőben is meghallgathatjuk.

A most közzétett listán a Nagyszínpad további fellépői között is olyan nevek szerepelnek, akik több nemzetközi fesztiválon headlinerként lépnek föl 2022-ben, mint például a Bastille, Stromae vagy Lewis Capaldi. Az elsőként bejelentett több mint 40 fellépő nagyon változatos és vonzó képet mutat a jövő évi felhozatalból, amiben vannak világsztárok, befutott nevek, kurrens zenei csemegék, feltörekvő csapatok is, így összességében nagyon erős első bejelentéssel indítják a 2022-es fesztivál jegyértékesítését Kádár Tamás elmondása szerint – írja a vg.hu.

A teljes cikk ITT olvasható el.

Borítókép: Dua Lipa (Fotó: Flickr/Joanna Tzortzis)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.