„Hazudozó tolvaj dolgozók” – így még nem zárt be pizzéria

A sárospataki Pizza del Fiore étterem a Facebook-oldalán jelentette be, hogy a vendéglátóipari egység bezárása mellett döntöttek. Azonban a döntés hátterében nem az energiaválság által okozott problémák húzódnak meg, hanem a személyzet miatti gondok.

MAGYAR NEMZET
Forrás: BOON.HU2023. 04. 07. 16:47
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Éttermünket bezártuk. Sajnáljuk, hogy nem sütünk több Zemplénit, Magyarost, és semmilyet. Elismertségünket növekvő forgalmunk is mutatta: tavaly közel 20 000 pizzát sütöttünk. Ennek ellenére azért döntöttünk a bezárás mellett, mert belefáradtunk a munkavállalók folyamatos hazudozásaiba. Az el nem végzett munka miatti bosszankodásba. A lopásokba. A tudás nélküli, ugyanakkor nagy önérzettel bíró, úgynevezett szakácsok és modortalan felszolgálók, kiszállítók felelősségtudat nélküli munkavégzésébe

– olvasható az étterem közösségi oldalán megosztott csütörtöki bejegyzésében.

Korábban, még március 24-én arról posztoltak, hogy bérbeadó az étterem a profil meghagyása mellett.

A bejegyzés alatt többen is csalódottságuknak adtak hangot, dicsérve az étterem pizzáját, és sokan egyetértettek a leírtakkal is – számolt be róla a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei hírportál, a Boon.

A Facebook-bejegyzést azóta elérhetetlenné tették vagy eltávolították.

Borítókép: illusztráció (Forrás: Pixabay)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.