Hulahoppkarikázás közben szúrtak mellkason egy kislányt

A gyermekek édesanyja a közeli kávézóban dolgozott, amikor a tragédia megtörtént.

Magyar Nemzet
Forrás: The Sun2023. 04. 17. 14:22
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alkalmatlannak találták a férfit a tárgyalásra, akit azzal vádolnak, hogy halálra szúrt egy kilencéves kislányt az utcán – írja a The Sun

A kilencéves Lilia Valutyte ötéves nővére mellett egy hulahoppkarikával játszott a lincolnshire-i Bostonban, miközben édesanyjuk a közeli kávézóban dolgozott. Ekkor, egy váratlan pillanatban gyilkolta meg a kislányt egy huszonhárom éves férfi. Deividas Skebasnak ma a bíróság előtt kellett volna állnia, de ezt orvosi vizsgálatok miatt elhalasztották. A bíró ma úgy döntött, hogy Skebas nem alkalmas arra, hogy bíróság elé álljon, és gyilkosság vádjával vallja magát bűnösnek. Ehelyett Skebasnak az esküdtszék előtt kell majd tényfeltáró tárgyalást folytatnia, hogy eldöntsék, ő szúrta-e halálra az iskolás lányt.

Még akkor sem fog a fiatal férfi börtönbe kerülni, ha bebizonyosodik, hogy ő végzett a kislánnyal, hiszen így kórházba fogják szállítani.

A kamerafelvételen látszott, hogy az iskolás lány egy hulahoppkarikát tartott a kezében, miközben a nővérével játszott néhány pillanattal a brutális támadás előtt.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.