Kirándulás helyett a gyermekotthonban maradt a kislány, nem élte túl

Napokra volt attól a tízéves lány, hogy láthassa édesapját.

Magyar Nemzet
Forrás: The Sun2023. 04. 13. 12:08
null
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tízéves kislányt – aki állítólag túl félénk volt ahhoz, hogy a többi gyerekkel együtt részt vegyen a síelésre szervezett nyaraláson – a múlt héten holtan találták a szobájában – írja a The Sun

A kislány támadója egy tizenegy éves fiú volt, akit kora miatt nem lehet megnevezni. A tragikus eset a németországi Bajorországban található Wunsiedelben, egy gyermek- és ifjúságvédelmi intézményben történt. A többi gyerek síelni ment a tragédia idején, de a lány – akit Lena néven azonosítottak – úgy tudták, hogy túlzottan szorongott, nem mert elmenni a kirándulásra. Várta a húsvétot, amikor újra együtt lehet majd édesapjával. 

A rendőrség közölte, hogy a fiút azonosították a kislány gyilkosaként, miután úgy tűnt, hogy semmilyen kérdésre nem tudott válaszolni, amikor a lány halálával kapcsolatban kérdezték. A fiú két másik testvérrel élt az intézményben, akiknek nem volt közük a gyilkossághoz.

Amennyiben bűnösnek találják, a 11 éves fiúnak nem kell szembenéznie a bűncselekmény következményeivel, mivel még nem töltötte be a büntethetőségi korhatárt. A rendőrség közölte: „Jelenleg az ő védelme a legfontosabb”.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.