Kirívóan súlyos bűncselekmény áldozata lett egy 9 hónapos kisbaba

Mindenkit sokkolt, amikor kiderült, hogy a gyermeknek miket kellett átélnie tragikus halála előtt.

Forrás: Ripost2020. 09. 03. 22:29
null
Forrás: Twitter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár nap mint nap a bűnnel és halállal találkoznak, de a houstoni rendőröket és mentősöket is sokkolta, amikor kiderült, hogy egy kilenc hónapos kisbabának miket kellett átélnie tragikus halála előtt – írta meg a Bors online kiadása.

A hírek szerint néhány napja riasztották a mentőket egy lakótelepi lakáshoz, és a bejelentés szerint a kilenc hónapos Savayah Mason eszméletlen volt és már nem lélegzett. Bár a kicsit kórházba szállították, nem sokkal később életét vesztette. Boncolása során derült ki, hogy a halálát fulladás okozta, és testén nem csak zúzódások voltak, hanem az is látszott, hogy a gyermeket megerőszakolták.

A nyomozók hamar el is jutottak a kislány apjához, a 23 éves Luis Lunához, akit őrizetbe is vettek minősített emberölés vádjával. A helyi seriff saját Twitter-oldalán azt írta, hogy a hasonló ügyek a legrosszabbak és reméli, hogy a kislány békében tud majd nyugodni azok után, amiket át kellett élnie.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.