Hol a vége, Petyka baba? El fogsz szívni egy Kossuthot is?!

Hetek óta parádézik az avasi Bruce Willis, az inget bőrdzsekivel hordó Jakab Péter.

Lentulai Krisztián
2021. 03. 09. 11:45
null
20201119 Miskolc fotó: Bujdos Tibor BT Észak-Magyarország Sajtótájékoztatót tartott a Jobbik a regionálisan kialakult bérkülönbségek kiegyenlítésről. képen: Jakab Péter a Jobbik elnöke Fotó: Bujdos Tibor Forrás: Észak-Magyarország
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hetek óta parádézik az avasi Bruce Willis, az inget bőrdzsekivel hordó Jakab Péter, akinek öltözékéről mindig az jut az ember eszébe, hogy locsolkodni megy. Parádézik, méghozzá az étellel. Nem volt szüksége tanácsadói stábra ahhoz, hogy csavarjon egyet a kétszer is balul elsült krumplizásán, hát megfőzte az étket, és mivel jól hasított a Facebookon, úgy volt vele, hogy van ebben potenciál.

Azóta a gurmankodása addig jutott a Szénhidrátkirálynak, hogy előkerült a piros arany és a parizer is, illetve megtudtuk a korábban eltartott kisujjú Telextől, hogy a nokedli a legtökéletesebb köret… a paprikás krumplihoz. Mielőtt összeszalad a nyál a szánkban (vagy a szál anyánkban), rebegjünk el egy imát a kombináció elképzelésébe agyérgörcsöt kapó Update Norbiért.

Az eddigi utolsó kártyája a „melós” színből a panel előtti lakótelepi fotózás volt a borsodi szalonnácinak, aki a mostanában sokat foglalkoztatott Új Múlt Kft.-vel mosatta ki nemzetiszocialista szennyesét, de ne higgyük, hogy ez volt az utolsó ütőkártya a gombszemű pankrátor paklijában! Várom azt a lazán rácsos, pörköltszaftos atlétatrikót, ami egy Kőbányaival kiegészülve tökéletes szett egy tévé előtti meccsnézéshez a szomszéd Arankáról ábrándozva. De elnézegetnék egy Lada alól kimászó Jakabot is kezeslábasban, amint megpatkolta a kipufogódobot.

Tudod, Péter, a paprikás krumplit sokan szeretjük, köztük én is, mert valóban nem az ára tesz egy ételt finommá. A baj nem ez vele, hanem az, hogy ez nálad maga a leendő kormányprogram. Évek óta várjuk, hogy az O1G-t kiegészítitek valami intellektuális töltettel, de csak parizerre és paprikás krumplira futotta. Miben lesztek ’22-ben alternatíva? Eddig maffiakormányos plakátokkal hánytátok tele az országot, és mi lett az eredménye? A Jobbik lényegében kómában fekszik, és az ügyeletes orvos az a Doktor Kalinka, aki ellenében létrejöttetek pártként.

Mi lesz majd a plakátokon? Egy linóleumszagú menüsor meg egy málnaszörpös mosoly a Pintyőke presszóból?

Hol a vége, Petyka baba? El fogsz szívni egy Kossuthot is?!

A szerző a Karc FM főszerkesztő-helyettese

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.