(Szex)bomba meglepetés

Hiába sült el visszafelé a puskája, a lappangó Gréczy újraaktiválta magát

Fellföldi Zoltán
2021. 03. 18. 14:01
null
Forrás: Hír tv
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedvelem a március 15-éket. Mindig érdeklődéssel olvasgatom, hogy kinek mi jut eszébe erről a napról. Az idénre is sok érdekességgel készültek az ellenzéki politikusok. A fő vonulat – immár évek óta –, hogy a kormány a gaz hatalom, ők pedig a szabadságért küzdő forradalmárok. Kár, hogy némileg hiányosak a történelmi ismereteik, mert különben nem fordulhatna elő, hogy a mai magyar politikai rendszert hasonlítják a bécsi önkényuralmi rendszerhez, a háromszor is szabadon megválasztott demokratikus kormányt pedig az osztrák császári vezetéshez. Ha valakinek legalább egy kettes összejött a történelem érettségin, akkor számára világos, hogy ha már mindenképpen történelmi párhuzamot akarunk keresni, akkor az Orbán-kormány korabeli megfelelője gróf Batthyány Lajos kormánya. Ebben a konstellációban az ellenzéknek sajnos csak Jellasics vagy éppen Avram Iancu szerepe jut, akikkel egyébként is közös tulajdonságuk a féktelen magyargyűlöletük.

Örökzöld sláger a sajtószabadság is. Sajnos az idei ellenzéki szereposztásnál egy kis hiba csúszott a forgatókönyvbe, ugyanis éppen annak a pártnak a képviselője aggódott a sajtószabadságért, amelyiknek az elnöke újságírókat akar eltiltani a hivatásuk gyakorlásától. Nem baj, legalább a rádiókabarénak is lesz témája.

A megszokott hangok mellett az idén egy bomba meglepetéssel is szolgált az ellenzék: Gréczy Zsolt Facebook-bejegyzésével. Nem is a mondanivaló volt az igazi meglepetés (ma Magyarországon nincsen demokrácia, 2006 áprilisában Gyurcsány egy dicsőséges tavaszi hadjárat keretében győzte le Orbánt, senki más nem képes legyőzni Orbánt, csak Gyurcsány, blablabla), hanem maga a tény, hogy Gréczy megszólalt. És még valami: Gréczy Zsolt – a róla közölt kép tanúsága szerint – fel volt öltözve! Alig több mint egy évvel ezelőtt még egy szál himbilimbiben fényképezgette magát, majd küldte el ezeket a fényképeket az interneten véletlenszerűen fellelt hölgyeknek. Aztán amikor az ilyen képeket sorozatban kapó hölgy ezt sérelmezte, Gréczy áldozatnak nevezte magát, és ő tett büntetőfeljelentést. Na nem, nem maga ellen, hanem azok ellen, akik nyilvánosságra hozták a képeket – amiket éppen ő töltögetett fel az internetre.

Persze van ilyen. Előfordul, hogy a puska visszafelé sül el. Hogy a baloldal által a jobboldaliak lejáratására kitalált #metoo kampánytól éppen baloldali szereplők kapnak méretes pofont, akik átlépik a normális udvarlás határait, mert nem tudják feldolgozni, hogy nem minden nő örül annak, ha puha kézfogású, élemedett korú, parázna liberálisok próbálnak rájuk mászni, mint például Donáth László vagy Gothár Péter. Vagy éppen Gréczy Zsolt.

Szóval van ilyen. De én Gréczy Zsolt helyében a továbbiakban nem nagyon exponálnám magam a magyar közéletben…

(A borítóképen a szexbotrányba keveredő és mandátumáról azóta lemondott egykori Gyurcsány-párti parlamenti képviselő, Gréczy Zsolt. Forrás: Hír TV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.