időjárás °C Miklós 2021. December 6.
logo

Szülői értekezlet egy coloradói általános iskolában

Felföldi Zoltán
2021.11.11. 14:53 2021.11.11. 15:49
Szülői értekezlet egy coloradói általános iskolában

Ne tapsolgassatok itt össze-vissza, ti rohadt, fehér, keresztény, heteroszexuális rasszista homofóbok, ti szörnyű képződmények! Ez itt egy iskola az Amerikai Egyesült Államok Colorado államában, itt demokrácia van, méghozzá liberális, úgyhogy kuss, mindenki üljön szépen a helyén. Itt nincs tapsolgatás, mint valami színházban, ha tetszett a produkció, itt kritikai fajelmélet van, és akinek ez nem tetszik, az fogja be a pofáját, és semmiképpen ne merészeljen tapsolni!

Csak valami banális szervezési hiba miatt fordulhatott elő, hogy véletlenül olyanoknak is odaadtuk a mikrofont, akik kritizálni kezdték a mi kritikai fajelméletünket, de ezekkel majd alkalomadtán jól el fogunk beszélgetni. Mondjuk, Guantánamón, mert oda fognak kerülni. Az afgán terroristákat úgyis most engedtük ki, úgyhogy van hely bőven. De addig is vegyétek tudomásul, hogy tilos a taps, mert ez az intézményes fehér rasszizmus megnyilvánulása, és nekünk ezzel szemben fel kell lépnünk, és biztonságos teret (safe space) kell biztosítanunk mindazoknak a BLM-aktivistáknak, akik a kirakatbetörések, autófelgyújtások és fehérfelkoncolások fáradságos munkája után betérnek intézményünkbe megpihenni. Vagy éppen kritikai fajelméletet tanítani a gyerekeiteknek. Merthogy azt fogunk tanítani nekik, ha ti, fehér szülők, a fejetek tetejére álltok is. Azt tanítjuk nekik, hogy ők fehér emberekként eredendően és helyrehozhatatlanul rasszisták, és direkt hasznot húznak a különböző rendszerszinten rasszista hatalmi struktúrákból. Rohadt szemét fehér elnyomók, veletek, szülőkkel együtt!

Aki pedig tapsolni akar, az menjen Ausztriába vagy Ausztráliába, vagy mit tudom én, hova, állítólag ez valami ország Európában vagy Ázsiában vagy hol, ott lehet tapsolni, most hallottam, hogy éppen készülnek bevezetni azt a nagyszerű vívmányt, hogy különböző cégeknél kötelező kvóták lesznek női vezetőknek. Nálunk is így kezdődött. És mi pontosan tudjuk, hogy ez csak az első lépés. Ezután jönnek majd az afroeurópaiak. Meg persze a homo-, transz-, bi-, tri-, poli- és egyéb szexuálisok. Úgyhogy ennek lehet tapsolni. Hogy ennek az ottaniak nem tapsolnak olyan nagyon? Nem baj, majd őket is elvisszük Guantánamóra. A nemzetközi demokráciaépítés jegyében.

De lehet menni tapsolni Magyarországra is, állítólag ez is valami ország azon a környéken, amit valami nagyon fafejű nép lakik, a legkeményebb aktivistáinkat kell odaküldenünk, de így se haladunk semmire. Most éppen LMBTQ-táncházat szervezünk nekik, oda aztán nagyon kellenének a tapsolók, mert helyben alig találunk ilyeneket. Ezeket a magyarokat is mind el kellene vinni Guantánamóra. Kár, hogy ott nincs annyi hely. Meg aztán ez egy elég kemény társaság, Szibériából is hazajöttek, pedig az még Guantánamónál is sokkal durvább. Úgyhogy nem lehet velük kesztyűs kézzel bánni. De az embereink már rajta vannak az ügyön.

Borítókép: A lengyelországi krakkói amerikai főkonzulátus bejárata fölött az LMBT Pride zászló lóg az Egyesült Államok nemzeti lobogója mellett (Fotó: NurPhoto/AFP/Beata Zawrzel)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!