időjárás 21°C Evelin, Fülöp 2022. május 26.
logo

Egy kis baloldali primitívség

Teveli Zoltán
2022.01.28. 18:41 2022.01.28. 19:24
Egy kis baloldali primitívség

Egészen elképesztő stílust engedett meg magának L. Péterfi Csaba, Gémesi György gödöllői polgármester kabinetfőnöke.

A tótumfaktum a következő szavakat intézte ingerülten Jurák Katához, a Pest TV riporteréhez: Ön kikkel feküdt le a Pesti TV-nél?

L. Péterfi Csaba meg is magyarázta, miért érzi úgy, hogy így beszélhet az újságírónővel, egy korábbi cikket sérelmezett, ezért gondolta megfelelőnek a visszataszító megjegyzést. A kabinetfőnök azért sértődött meg, mert a PestiSrácok.hu egy tényfeltáró cikke során arról írt, hogy L. Péterfi szoros kapcsolatot ápol Kolosi Péterrel. 

A helyzet azonban az, hogy semmilyen írás nem késztethet arra egy pozícióban lévő közéleti szereplőt, hogy ilyen gusztustalanul beszéljen egy nővel. A fenti megjegyzésben ráadásul nem is volt semmi, ami félreérthető, vagy ha igen, ahhoz nagyon élénk fantáziával megáldottnak kell lenni.

Ki gondolta volna, hogy Karácsony Gergely kereszténységet durván megsértő szavai után még tovább tudnak süllyedni a baloldalon?

Gémesi mindenesetre egy szót sem szólt erre a kijelentésre a helyszínen, és azóta sem, ráadásul a biztonság kedvéért a felvételek tanúsága szerint ingerülten taszított is egyet az újságírónőn. A fair play és a lovagiasság jegyében.

Borítókép: L. Péterfi Csaba (Fotó: Részlet a videóból)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!