időjárás 24°C Emese, Sarolta 2022. július 5.
logo

Miképp segíthetjük a Medián vezetőjének reputációját?

Petri Lukács Ádám
2022.03.30. 19:01

A közelmúltban nem kis felháborodást keltett művelt főkből álló mikrokörnyezetben, hogy egy játékfilmben démonikusan ábrázolták az ismert közvéleménykutató cég vezetőjét.

Ma megjelent a Medián kutatása, amely 128-71 arányú győzelmet tippel a kormánypártoknak.

Minél közelebb lesz a valós eredmény a bejósolt eredményhez árpilis harmadikán, annál nagyobb szakmai elismerés illeti a Mediánt! Ennek érdekében mindannyian tehetünk valamit.

Mindazok, akik azt gondolják, hogy egy fikciós műben szabad a valóságot lazán kezelni, akár blődségeket is állítani, szavazzanak április harmadikán, s persze szavaznia kell mindenkinek, aki mindent mérlegelve úgy véli jobb, ha marad a kormány, mintha megy.

Azok pedig akiket zavart a film, vagy az neutrálisan érintette őket, de az ellenzék hívei: menjenek el kirándulni  vasárnap – nyílik az orgona, virágoznak a gyümölcsfák, a csipkebokrok! – , vagy vágjanak bele a tavaszi nagytakarításba, hiszen ezzel segíthetik elő leginkább a Medián által mért eredmény tükrözését a voksok megszámlálásakor.

Legyen közös nemzeti ügy a fentiek szellemében a neves kutató szakmai hírnevének égbe emelése!

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.