időjárás 2°C Ambrus 2022. december 7.
logo

A szankciók miatt ki kell vezetni a benzinárstopot

Janicsárok hada készülődik a számlálóbizottságokba

Nagy Árpád
2022.04.01. 10:00 2022.04.01. 14:27
Janicsárok hada készülődik a számlálóbizottságokba

Ahogy azt január óta már tudjuk, az Unhack Democracy (UD) egy olyan, szélsőséges liberálisok által finanszírozott szervezet, amelyet Vera Jourová, az Európai Bizottság alelnöke személyesen hívott meg a magyar választásokkal kapcsolatos „nyilvános konzultációra”. Annak ellenére tette ezt, hogy az EBESZ 2018-as magyarországi országgyűlési választásokról készített jelentésének szakmai álláspontja szerint a választások technikai kivitelezése szakszerű és átlátható volt, az alapvető jogok és szabadságjogok érvényesültek.

Az Unhack Democracy tehát nemcsak dörömbölt hosszú ideje a balliberálisok demokráciájának kapuján, de bebocsátásra is talált. Az EBESZ szigorú tekintete ismét a magyar választásokra vetődik, százával érkeztek és érkeznek a magyar demokráciáért aggódó „függetlenek”, hogy nagyítóval figyeljék, mi is történik április 3-án. 

Joggal merül fel a kérdés, mi végre a felvonulás, ha már 2018-ban sem volt mit látni?  

Megkapjuk erre a választ, ha meghallgatunk egy rádiós műsort, amelyben a belga szervezet – mert a magyar választással oly behatóan foglalkozó Unhack Democracy belgiumi székhelyű! – két, magyarul tudó tagja szinte mindent kikotyogott.

A Tilos Rádióban majdnem négy hónapja elhangzott beszélgetés során – vélhetően bízva a belterjes hallgatóságban – napvilágra kerültek olyan információk, amelyek némiképp más fényben mutatják be a népes EBESZ-mezőny célját, és persze az Unhack Democracyt, az angol nevű belga szervezetet is, amely janicsárképzést folytat, ami mellett teljes mellszélességgel kiállnak a hazai liberális művészek és véleményvezérek.

Az Unhack Democracy két magyarul beszélő kiképzője, akik a CEU-n (is) végzik áldásos tevékenységüket, a Tilosban elkövetett beszélgetésben elárulták, hogy minden választókörzetbe küldenek egy általuk felkészített fiatalt, aki leleplezi a mindenütt jelen lévő szabálytalanságokat. Erre azért van szükség, hogy az így keletkezett tömeges mennyiségű jegyzőkönyv (azaz szabálytalanság) miatt az európai szervezetek (például az EBESZ) nyomást gyakorolhassanak Magyarországra. 

Mint kiderült, a cél harmincezer janicsár volt, akiknek egy része a szavazatszámláló bizottságokba ül be, hogy ott minél több jegyzőkönyv készülhessen, a másik része pedig a szavazóhelyiségeken kívül figyel. 

Jegyzőkönyv, jegyzőkönyv és jegyzőkönyv kell!  

Meg rendőrséget hívni! Ha bizonytalan az általuk felvilágosított „fiatal” szavazatszámláló, akkor – nem fogják kitalálni – a Soros-féle TASZ felkészült szakembereivel javasolt konzultálnia. 

Ahogy a műsorban fogalmaztak:

A számok törvénye fog dönteni. Minél több mindent jegyzőkönyveztetnek, annál nagyobb az esélye, hogy jogorvoslati útra lehet terelni ügyeket, hogy esetleg, ha kell, új választást írjanak ki.

Az egyszerű választópolgár mindeközben azon gondolkodik, hogy ugyan mit nevezhetnek külföldről pénzelt beavatkozásnak egy független állam országgyűlési választásába, ha ezt a külföldi szervezet által történő tömeges kiképzést nem? 

Persze, azt a lehetőséget se vessük el, hogy a szivárványos koalíció egyre-másra felbukkanó manipulációit szeretnék majd leleplezni. Mondjuk elmennek Marosvásárhelyre (nekik Targu Mures), és rákérdeznek Parászka Borókára, hogy van-e köze a háza közelében kirobbant szavazólapbotrányhoz?  

De ne legyünk naivak, a Tilos Rádióban elhangzik a kampányoldal neve is, ahova az ifjú janicsárok önként jelentkezhettek: a 20k.hu, amit a Tiszta Választásokért Alapítvány kezel. 

Az alapítvány kurátora a fővárosi Városháza-gate során elhíresült Tordai Csaba, aki Karácsony Gergely jogi főtanácsadója. Tordait pedig Bajnai Gordon ajánlotta Karácsony kegyeibe. 

Megérkeztünk. A kör bezárult.  

Ui.: Bár a belga szervezet két, magyarul beszélő kiképző hölgyeinek neve a folyamatban szinte érdektelen, azért örökítsük meg őket az utókornak: Banuta Zsófiának és dr. Barlai Melaninak hívják őket. Előbbi saját bevallása szerint aktivista, utóbbi a Network Political Communications keretében dolgozik az Andrássy Egyetemen (is).

Érdekes egybefonódásról tanúskodik, hogy a www.unhackdemocracy.eu/hu/home-ról, ha FRISS HÍREK-et szeretnénk olvasni, akkor hogy hogy nem, a Soros-féle NGO-k egyik gyöngyszemének, a Helsinki Bizottságnak az oldalára jutunk.

Borítókép: Az Unhack Democracy nyitóoldala (Forrás: Képernyőfotó/unhackdemocracy.eu)

...

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.