idezojelek

Nem is lehetett más ez az eredmény

Magyarország aratott diadalt 2022. április 3-án vasárnap.

Cikk kép: undefined

Amire előzetesen – valljuk meg – csak nagyon kevesen számítottak, a Fidesz–KDNP még a 2010-es eredményét is túlszárnyalva újabb kétharmados győzelmet aratott az április 3-i országgyűlési választáson.

Miközben a közvélemény-kutatók túlnyomó többsége szoros, kiélezett küzdelemre számított és a kormánypártok hívei közül is sokan tartottak a voksolás eredményétől, újfent bebizonyosodott, hogy a jó kormányzás egy normális országban – és Magyarország ilyen – mindig meghozza az eredményét. A választók megjutalmazzák a botrányoktól mentesen, az emberekkel együtt, az ő véleményüket mindig kikérve, az állampolgárok akaratát figyelembe véve, őket a veszélyektől megvédve politizálókat, ugyanakkor nem díjazzák a gyűlölködőket, a valaki, illetve valami ellen elvtelenül összeállókat, az idegen érdekeket folyamatosan a nemzeti érdekek fölé helyezőket.

Hazánkban ez a két oldal, ez a kétfajta politika élesen elkülönül egymástól, ezért aztán a szavazók döntését is megkönnyíti. A haza sosem lehet ellenzékben, ez ismét bizonyosságot nyert.

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

És ami talán a legfontosabb, az a választási kampány során is joggal hangoztatott üzenet, hogy miközben a szomszédban háború dúl, mi békében, biztonságban akarunk élni, és ezt a békét és biztonságot kizárólag a kormánypártoktól, a nemzeti oldaltól várhatta és várhatja el a magyar ember, így aztán a választás eredménye tulajdonképpen nem is lehetett más.

És ezúton szeretnék mindenkit megnyugtatni: megszorításokra, bármiféle nadrágszíjmeghúzásra, az eddigi irányvonal bármiféle megváltoztatására a Fidesz–KDNP újabb elsöprő győzelme után se számítson senki!

Hogyan is mondta a Fidesz-kongresszuson Orbán Viktor?

Miközben a mi politikánkkal az is jól jár, aki nem ránk szavaz, a baloldal politikájával azok se járnak jól, akik rájuk szavaznak.

Pontosan ez a helyzet Magyarországon.

És hogy még egy gondolatot idézzek a kormányfőtől: „van mire szerénynek lennünk”.

Orbán Viktornak abban is igaza van, hogy ilyen jól még sosem néztünk ki.

Magyarország aratott diadalt 2022. április 3-án vasárnap.

Köszönjük!

...

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Borítókép: Orbán Viktor (Fotó: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Magyar Péter nagy hibát követett el

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Élnek, mint (Gulyás) Marci Hevesen

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

A magyar érdek a legfontosabb

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Az elbeszélési módok és a valóság

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.