időjárás 11°C Aurél 2023. október 5.
logo

A nagykövet és a pánszexuálisok

Kárpáti András
2022.08.08. 15:00
A nagykövet és a pánszexuálisok

Nem másra, mint a földi paradicsom megvalósítására készül a francia kormányzat. Ugyanis Elisabeth Borne miniszterelnök bejelentette, hogy létrehoznak egy LMBTQ-ügyi nagyköveti tisztséget, amelyet még az év vége előtt be is töltenek. 

A nagykövet feladata az lesz, hogy támogassa az LMBTQ-személyek jogait az egész világon, valamint, hogy koordinálja a külügyminisztérium munkáját a diszkriminációval szemben. Ha egy kormányzat ekkora figyelmet szentel olyan mikroközösségeknek mint a transzneműek vagy a pánszexuálisok, mekkora erőfeszítéseket tehet az olyan igazán nagy, átfogó, mindenkit érintő ügyekben, mint az energiaválság vagy a fokozódó migrációs nyomás? 

Már a puszta gondolatra is libabőrös lesz az ember. A francia kabinet elképesztő tettereje azért is megsüvegelendő, mert amellett, hogy pandémiás és háborús időkben, egy világválság közepén döntöttek úgy, hogy egyetlen cisznemű embert sem hagynak az út szélén. Sőt! Hárommillió euróból létrehoznak tíz újabb LMBTQ-központot is, ahol LMBTQ-rendezvényeket tartanak majd.

Persze nem mindenhol ennyire felvilágosultak. Az Amerikában konzervatív bástyának számító Michiganban például a lakosság nem értékelte kellőképpen, hogy az egyik helyi könyvtárban gombamód megszaporodtak a gyermekeknek is szóló LMBTQ-könyvek, ezért népszavazáson döntöttek az intézmény bezárásáról. 

Ez az elmaradott bagázs valószínűleg még azt sem képes felfogni, hogy micsoda bátor döntés egy óvodástól, ha át szeretné alakíttatni a biológiai nemét. Egy ilyen szülő gyakorlatilag bántalmazza a gyermekét, hiszen biztos, hogy nem ismeri fel időben azokat a finom jeleket, hogy mondjuk a kisfia kislány szeretne lenni.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Borítókép: Elisabeth Borne (Photo by GUILLAUME SOUVANT / AFP)

Segítsünk Lakatos Márknak!

Tíz éven át undorodva és orrukat befogva szidták a rezsicsökkentést, miközben használták a rezsicsökkentett energiát.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.