A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

idezojelek

Antiszemitáznak a nácimosdatók

A valódi nácik menlevelet kapnak, ha hűségesküt tesznek a kommunisták utódainak, a globalistáknak.

Cikk kép: undefined
2022. 08. 30. 14:00
Fotó: Ádám János

Sokszor emlegetjük a kettős mércét, amit a baloldali nyilvánosság évtizedek óta alkalmaz a konzervatív, patrióta közszereplőkkel szemben, de az arcátlanságnak is van határa. Azaz nincs. Legutóbb ezt egy augusztus 20-i kitüntetéssel kapcsolatban bizonyította a 444.hu nevű portál. Történt ugyanis, hogy Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést adta Siklósi Beatrix újságírónak, a Kossuth rádió csatornaigazgatójának az államalapítás napja alkalmából. A Soros-blognak ez nagyon szúrhatta a szemét, mert a Kormányinfón a portál újságírója felkérdezte Gulyás Gergelyt, hogy miként fér össze a kormány által hirdetett zéró toleranciával az „antiszemita írásokat megosztó” Siklósi Beatrix elismerése. A miniszter erre frappánsan és tényszerűen azt válaszolta, hogy a kormánynál a zéró tolerancia tényleg zéró tolerancia, szemben a másik oldallal, ahol zsidókat listázni akarókkal össze lehet fogni, náluk ez tűrhetetlen. Siklósiról azt mondta, vagy voltak ilyen botrányok, vagy nem voltak, de 2006 őszén kiállt a bántalmazottak mellett, és már csak ezért megérdemli a kitüntetést.

Elsőként nézzük, mi lehet a kitüntetett közmédia-vezető „bűne” a 444.hu és egyébként más, baloldali sajtóorgánumok szerint, akik idézték Siklósi „antiszemita” megosztásait. Ezek szerint a televíziós és rádiós műsorvezető még évekkel ezelőtt „rendszeresen antiszemita posztokat, rasszista vicceket, kurucinfós írásokat osztott meg, valamint Horthy Miklós születésnapjáról is megemlékezett a Facebookon.” Itt van mindjárt egy gyöngyszem a vádak között: aki Magyarország egykori kormányzójának születésnapjáról megemlékezik, az ugye nem is lehet más, csak antiszemita. A balliberális újságírókat nem gátolja az aljas és egyben ostoba hecckampányban az a történelmi tény, hogy Horthy Miklósnak köszönhetően menekült meg sok zsidó honfitársunk, hiszen a német megszállásig, 1944. március 19-ig senkit nem deportáltak haláltáborokba. A budapesti zsidóság a kormányzó határozott fellépésének köszönhette, hogy nem hurcolták el őket a nácik. De az 1945 utáni kommunista rezsim egyszerűen csak Horthy-fasizmusnak nevezte a két világháború közötti rendszert, és ezt a bornírt, történelemhamisító meghatározást a baloldal szellemi utódai a mai napig így gondolják.

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az igazi arcátlanság azonban ott érhető tetten, ha felidézzük, hogy ugyanez a sajtó miként próbálta tisztára mosni és jelentékteleníteni azokat a tőről metszett antiszemitákat és nácikat, akik éppen a baloldal közös jelöltjeiként indultak különböző választásokon az elmúlt években, mert éppen őket találták a legmegfelelőbbnek az „orbáni diktatúra” megdöntésére.

Ilyen volt Bíró László, akit először 2020 nyarán találta méltónak a jelöltségre a szavakban mindig harcos antifasiszta baloldal a szerencsi időközi országgyűlési választáson. Az a 444.hu, amelyik most Siklósi Beatrix kitüntetése miatt háborog, az időközi választás napján, 2020. október 11-én az alábbi cinikus szösszenetet dobta ki a Facebook-oldalára: „A jobbikos Bíró László antiszemita Facebook-kommentjein edződik az ellenzéki összefogás a borsodi időközi választáson, ahol, ha sikerül megverni a fideszes Koncz Zsófiát, ugrik a kormánypártok alkotmányozó többsége.” Ez még csak a beharangozója volt annak a cikknek, amiben így írtak a baloldali jelöltről. „A Fidesz össztüzet zúdított Bíróra, 2 éves antiszemita Facebook-kommentjeit is előtúrták, okozva némi fejfájást az ellenzéki összefogásnak.” A Soros-blog szerint tehát a Fidesz nem volt rest „előtúrni” a távoli múlt ködéből – mintegy két évvel azelőttről – a „szegény” jobbikos jelölt „tévelygéseit”, amikért persze Bíró nagyon őszintén bocsánatot kért utólag, miután kiderült, hogy például a fővárost Judapestnek, a zsidó embereket pedig tetűcsúszdásoknak nevezte.

Hasonló szellemben írt a Telex is a kampány során Bíróról, eszükbe sem jutott visszalépésre felszólítani a jobbikos jelöltet, miután kiderültek az alpári antiszemita megnyilvánulásai. A portál 2020. október 08-i, A választás, amin a Fidesz kétharmada múlik című cikkében egyenesen kampányüzemmódba kapcsolt és – ahelyett, hogy elítélte volna az akkor még jobbikos politikus kijelentéseit – arról írt, hogy „működik a propaganda”, hiszen „támadják” Bíró Lászlót. A választási vereség után már hangnemet váltott a Telex: Bíró László egy kormánypárti „propaganda” támadása alatt álló politikusból hirtelen „zsidózó jobbikos jelölt” és „rasszista jelölt” lett, aki ritkán látható ziccert adott a Fidesz–KDNP-nek.

De visszatérve a 444.hu választási beharangozójához, sikerült nekik egy ízes fasisztázást is elengedni. Idézem: „A Fidesz és az ellenzék szerint is ezen a választáson dől el a parlamenti kétharmad sorsa, ami formailag igaz ugyan, de azért ténylegesen nem ezen áll vagy bukik a magyar fasizmus, ugyanis, ha esetleg az ellenzék nyer Borsodban, a Fidesznek akkor is ott lesz a parlamentben Ritter Imre német nemzetiségi képviselő szavazata, vagy akár a Mi Hazánk képviselői.”

Így már értem, mi a bűne Siklósi Beatrixnak és vele együtt mindenkinek, aki a jelenlegi kormánypártokkal szimpatizál. Kollektív bűnösök vagyunk így együtt, a német kisebbségtől a Fidesz szavazóin át a Mi Hazánkig, mindenki fasiszta. A valódi nácik viszont menlevelet kapnak, ha a megfelelő oldalra állnak. Így volt ez 1945 után, és ma is így működik. Akkor a kisnyilasoknak csak át kellett öltözniük az Andrássy út 60.-ban az ÁVH egyenruhájába. Ma a kommunisták utódainak, a globalistáknak kell hűségesküt tenniük, és máris „jó demokratákká” válnak. Valójában viszont ugyanolyan értéktagadó, jellemtelen senkik, amilyenek a megbízóik és amilyen a sajtójuk.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Orbán Viktornak megint igaza lesz!

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Kukába a népakarattal!

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Történetek a legvidámabb barakkból

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mellbevágó adat: Bécs környékén az iskolások hetven százaléka nem tud németül

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.