idezojelek

Egri Viktor páros lábbal szállt bele a magyar válogatott atlétákba

Az ATV műsorvezetője csúnyán leszerepelt.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Azt már megszoktuk, hogy a most zajló atlétikai világbajnokságot a baloldal se lenyelni, se kiköpni nem tudja, ezért lépten nyomon támadja. Be kell vallani, hogy nehéz helyzetben vannak a fröcsögő baloldali megmondóemberek, újságírók, politikusok, mert bizony a vb óriási siker. Egy ország szorított Halász Bencének, hogy minél fényesebb érmet nyerjen hazánknak és mindannyiunk szívét megdobogtatták a hétpróbázó lányok is, akik mindent megtettek a sikerért, és alázattal, szemükben könnyekkel nyilatkozták, hogy ilyen fantasztikus szurkolók előtt hatalmas motivációval küzdöttek. De a Fradi fiatal atlétája, Molnár Attila is belopta magát a magyarok szívébe, hiszen túl azon, hogy feszegette a saját határait, még azt is nyilatkozta, hogy az utolsó százon nem ő futott, hanem mi, magyarok. 

Talán pont ez verte ki a biztosítékot Egri Viktornál, az ATV műsorvezetőjénél, mert az egykori sportriporter (!) a következőt bírta kiírni a Twitter-oldalára:

„Hugues Fabrice Zango hármasugrásban aratott győzelme után Magyarország visszacsúszott az atlétikai vb-k örök éremtáblázatán a 77. helyre. Burkina Fasó megelőzte. (Ezt nem azért írtam, hogy érzékeltessem, mennyire indokolt volt ennyi pénzért vb-t vállalni.) De mégis.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ez a bejegyzés mindennek az alja, felháborító. 

Egy korábbi sportriportertől meg főként gusztustalan, hogy semmibe veszi, lefitymálja a magyar válogatott sportolók teljesítményét, akik sorra érik el egyéni legjobb eredményeiket a világbajnokságon. Mindezt azért, mert Orbán Viktornak hívják a miniszterelnököt és jobboldali kormány irányítja az országot.

Szégyelld magad Egri!

Borítókép: Egri Viktor, az ATV műsorvezetője (Fotó: Képernyőfotó – ATV)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szőcs László avatarja
Szőcs László

Atomfenyegetőzés férfihiúságból

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente
idezojelek

Térkép e táj

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.