időjárás 1°C Natália 2023. december 9.
logo

Gulyás Márton a Partizánban semmisítette meg Dobrev Klárát

Csépányi Balázs
2023.10.03. 08:35 2023.10.03. 14:17
Gulyás Márton a Partizánban semmisítette meg Dobrev Klárát

A műsor, ahol sorra véreznek el az elvtársak.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Gulyás Márton-féle Partizánban sorra semmisülnek meg a baloldali figurák. Emlékezetes eset volt, amikor Fekete-Győr András vendégeskedett a stúdióban és csak hebegett, habogott a Gulyás által feltett kérdések hallatán. Született is akkor belőle az interneten nagy sikert elért videóösszeállítás, ami a momentumos politikus makogásait szedte csokorba. De Kőszeg Ferenc, a Szabad Demokraták Szövetsége (SZDSZ) és a Magyar Helsinki Bizottság alapítója sem járt jobban, amikor a pedofíliát mentegette a műsorban. Most pedig Dobrev Klára, a DK árnyékkormányának vezetője volt a vendég. Azt hinné az ember, hogy ő egy rutinos, dörzsölt, minden hájjal megkent politikus, ő aztán nem fog olyat mondani, ami után hosszú ideig magyarázkodhat.

Jelentem: rosszul gondoltuk!

Dobrev a pártja népszerűségéről beszélt a műsorban és egy kicsit elragadtatta magát. Úgy fogalmazott nagyratörően, hogy akár 55 százalékot is elérhet a Demokratikus Koalíció. Majd rákontrázott és a következőt mondta:

„Én szentül hiszem, hogy Orbán Viktornak, az Orbán-kormány politikájának nincsen többsége ebben az országban.”

A Nézőpont Intézet legutóbbi, szeptemberi kutatása viszont egészen más képet mutat: a DK jelenleg tíz százalékon van, alig egy százalékponttal megelőzve a Mi Hazánk Mozgalmat. A vezető helyen továbbra is a Fidesz–KDNP áll 51 százalékkal, toronymagasan megelőzve az egész ellenzéket.

Nem rossz dolog az, ha egy politikus merész álmokat dédelget, de azért két lábbal a földön kell állni, mert a politikai lufik gyorsan kidurrannak, és akkor marad a szürke valóság és az átvert választók. Lehet abban hinni minden tudományos alapot nélkülözve, hogy a Föld lapos, de nincs sok értelme. Ilyen mondatokkal csak saját magát semmisíti meg, hitelteleníti el egy politikus.

Mindenesetre, ha én baloldali politikus lennék, messzire kerülném a Partizán című műsort, mert a tapasztalat azt bizonyítja, hogy ott bizony sorra véreznek el az elvtársak.

Borítókép: Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti képviselője, a párt árnyék-miniszterelnöke beszédet mond az árnyékkormánya tagjainak bemutatásán a budapesti Off Kultúrszövőgyár Rendezvényközpontban tartott sajtótájékoztatón 2022. szeptember 19-én. (Fotó: MTI/Kovács Anikó)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.