időjárás 1°C Taksony 2023. november 29.
logo

Koncz Gábor hitet tett Orbán Viktor mellett

Csépányi Balázs
2023.10.02. 05:50 2023.10.02. 09:58
Koncz Gábor hitet tett Orbán Viktor mellett

Koncz Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja a Mandinernek adott egy remek interjút, ahol nagyon keményen bírálta a baloldalt és Orbán Viktor miniszterelnökről is véleményt mondott, nem is akármilyet:

„Amikor a globalizmus címén újból erőltetett internacionalizmust felváltja a jó értelmű nacionalizmus. Azt mondják az internacionalisták, hogy ők mindenütt otthon vannak a világban. Én meg nacionalista vagyok, itt vagyok otthon! Sőt itt én vagyok a gazda! És nem félek kimondani azt sem, hogy a magyart minden eszközzel védeni kell, mert szerintem veszélyeztetett faj. »Jó magyarnak lenni nehéz, de nem lehetetlen«, fogalmaz Széchenyi. Erre kellene a magunk eszközeivel törekedni mindannyiunknak. Ahogyan a miniszterelnökünk teszi, akit a század legnagyobb politikusának tartok. Azért, mert család- és sportszerető, de ami a legfőbb érdeme az én szememben, hogy nem emeli fel a kezét, nem adja meg magát. […] Arra kérem az istent, hogy még az ő regnálása alatt menjek el.”

Ebben a rovatban sokszor fogalmazunk meg negatív kritikát, poszt-traumákban reagálunk a baloldali percemberkék ilyen-olyan cikkeire, posztjaira, megnyilvánulásaira. Felüdülés volt végre egy igazi legenda, egy régi vágású, zseniális színész felemelő, magvas gondolatait tolmácsolni.

Köszönjük szépen, művész úr!

Borítókép: Koncz Gábor színész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.