idezojelek

Koncz Gábor hitet tett Orbán Viktor mellett

Váratlan helyről érkezett a támogatás.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Koncz Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja a Mandinernek adott egy remek interjút, ahol nagyon keményen bírálta a baloldalt és Orbán Viktor miniszterelnökről is véleményt mondott, nem is akármilyet:

„Amikor a globalizmus címén újból erőltetett internacionalizmust felváltja a jó értelmű nacionalizmus. Azt mondják az internacionalisták, hogy ők mindenütt otthon vannak a világban. Én meg nacionalista vagyok, itt vagyok otthon! Sőt itt én vagyok a gazda! És nem félek kimondani azt sem, hogy a magyart minden eszközzel védeni kell, mert szerintem veszélyeztetett faj. »Jó magyarnak lenni nehéz, de nem lehetetlen«, fogalmaz Széchenyi. Erre kellene a magunk eszközeivel törekedni mindannyiunknak. Ahogyan a miniszterelnökünk teszi, akit a század legnagyobb politikusának tartok. Azért, mert család- és sportszerető, de ami a legfőbb érdeme az én szememben, hogy nem emeli fel a kezét, nem adja meg magát. […] Arra kérem az istent, hogy még az ő regnálása alatt menjek el.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ebben a rovatban sokszor fogalmazunk meg negatív kritikát, poszt-traumákban reagálunk a baloldali percemberkék ilyen-olyan cikkeire, posztjaira, megnyilvánulásaira. Felüdülés volt végre egy igazi legenda, egy régi vágású, zseniális színész felemelő, magvas gondolatait tolmácsolni.

Köszönjük szépen, művész úr!

Borítókép: Koncz Gábor színész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente
idezojelek

Térkép e táj

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.