Adorján , Adrián 2024. március 5.
logo

Dobrev leleplezte a titkos Gyurcsány-tervet, köszönet érte!

Csépányi Balázs
2023.12.06. 13:30 2023.12.06. 14:01
Dobrev leleplezte a titkos Gyurcsány-tervet, köszönet érte!

Dobrev Klára a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a mai árnyékkormányülésre meghívta Karácsony Gergely főpolgármestert is. A következőt posztolta:

Karácsony Gergelyt is meghívtam a ma reggeli árnyékkormányülésre, mivel most tárgyaltuk azt a Budapest 2030 programot, amit a kormányváltás utánra ajánlunk Budapestnek és az agglomerációnak. (…) Hiszem, hogy Budapest csak akkor lehet a kormányváltás kiindulópontja, ha nem áll meg a város működtetésénél, hanem meg tudja mutatni, hogy képes otthona lenni mindannyiunknak! Mutassuk meg az egész országnak itt, Budapesten, hogy miért érdemes kormányt és rendszert váltani!”

Mindenki örülhet, hiszen végre Dobrev szavaiból kiderült az igazság.

Pont ez az, amitől félnek a választópolgárok, hogy a balosok a Karácsony-féle vezetést, vezetési gyakorlatot szándékoznak kiterjeszteni az egész országra. Ugyanis mindenki látta, tapasztalta Karácsony Gergely áldásos” tevékenységét: közlekedési káosz, autósüldözés, eladósodó főváros, hatalmas jutalmak a haveroknak és titokzatos adományládák

Köszönettel tartozunk Dobrev Klárának, hogy leleplezte a titkos Gyurcsány-tervet. Most már minden világos. De nem kérünk belőle!

Borítókép: Dobrev Klára és Karácsony Gergely (Forrás: Facebook/Dobrev Klára)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.