idezojelek

Az Orbán-gyűlölő Lilu hatalmas öngólt lőtt, ezt nagyon benézte

Dübörög a baloldali hazugsággyár.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Újabb balliberális kamuhírről derült ki az igazság. Hadházy doktor úr ismét kudarcot vallott, újabb tényfeltárásáról derült ki, hogy nem felel meg a valóságnak.

A Vért Vadászati Kft. közleményben cáfolta pontról pontra Hadházy Ákos és a balliberális médiumok vádaskodásait:

„Az alábbi közleményben szeretnénk felhívni a figyelmet arra a minden tényt és valóságalapot nélkülöző hadjáratra, amit Hadházy Ákos kezdeményezett, majd bizonyos sajtóorgánumok ellenőrzés nélkül átvettek, tovább fokoztak. Cégünknek, a Vért Vadászati Kft.-nek Magyarországon nem 8, hanem 48 ezer hektárnyi vadászterület áll rendelkezésére. Ezen belül az említett Alcsútdobozon található, Vérti Vadaskertben csaknem 1000 hektáros területen folyik vadgazdálkodás. 

Jelenleg vizsgálatot folytatunk annak kiderítése érdekében, hogyan került Hadházy Ákos posztjai közé egy olyan fotó, amely szerint a cég honlapján 8 hektár szerepel, hiszen ez az adat nem felel meg a valóságnak. A magyarországi szabályozás értelmében ugyanis vadaskertet nagyvadak számára 500 hektár alatt nem is lehet létrehozni. Ezt a szabályozást feltételezhetően az állatorvos úr is ismeri. Amennyiben nem, ismét repülőre ülhetett volna, hogy megnézze fentről a területet, bizonyára még onnan is jól látszott volna a 8 hektár és az 1000 hektár közötti különbség. Ha pedig nem óhajtott üzemanyagra költeni, utánajárhatott volna a nyilvánosan elérhető valós adatoknak, ha az olvasói hiteles tájékoztatása lett volna a célja. Vonatkozik ez a témát átvevő médiumokra is.

Mindezek tükrében vélhetően az influenszer-állatorvos szándékosan tért el a valós adatok közlésétől, csupán hergelés, negatív hangulatkeltés céljából. A Vért Vadászati Kft. minden esetben a jogszabályi, szabályozási előírásokat betartva, az állatokat kiemelkedően gondozva és a vadgazdálkodás szempontjait is betartva működik.

Felszólítjuk Hadházy Ákost és mindazon sajtóorgánumokat, amelyek átvették és hozzátettek a hamis adatokon alapuló vádaskodáshoz, hogy a cikkeket, bejegyzéseket vonják vissza. A bocsánatkérésüket is szívesen fogadjuk. Mindeközben a szükséges jogi lépéseket megtettük.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Természetesen a 444 is azonnal lecsapott az ügyre, amit a baloldali influenszer siserehad élharcosa, az egyik leghangosabb Orbán-gyűlölő, az RTL-es Lilu azonnal tovább gördített, és indokolatlanul hangulatot keltett a követői között.

 

 

 

A közleményből fehéren-feketén kiderült, hogy a Hadházy-féle alaphír nem állja ki a valóság próbáját, tehát ezt Lilu nagyon benézte, hatalmas öngólt lőtt a saját kapujába.  A 444 utólag, helyesen beismerte, hogy nem közölt valós információt. Most Lilun a világ szeme, még lehet korrigálni, el lehet mondani a lelkes követőknek, hogy bocsi, ezt nagyon benéztem. Elvakított a gyűlölet, sajnálom.

Várjuk a korrekciót.

Borítókép: Lilu (Képernyőkép – YouTube)

. .  .

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A Cigánykirály meztelen

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Sorsfeladataink az életünkben

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Veszélyes a csőcselék gyűlölete

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A valódi szélsőségesek baloldaliak

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.