Alternatív univerzumból tudósított az Euronews

Egy olyan világból, ahonnan a hétvégi lengyel elnökválasztást Rafal Trzaskowski nyerte.

2020. 07. 13. 19:41
null
Budapest, 2013. november 27. Felirat a Euronews nemzetközi hírcsatorna budapesti irodájában, amelyet 2013. november 27-én avattak fel. MTI Fotó: Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A multiverzum-elmélet szerint számos világegyetem létezik, egyes világok a mienkhez hasonlóak, mások pedig annyira különbözőek lehetnek, hogy talán létre sem jöhet bennük az élet. Jelenleg többféle multiverzum-elmélet versenyez egymással, az emberi fantázia szempontjából kétségkívül azok a legizgalmasabbak, amelyek szerint olyan sok világ létezik, hogy a nagy számok törvénye alapján nem kizárt: egy másik univerzumban is létre jött egy Föld nevű bolygó, ahol éppen a kedves olvasó tökéletes mása is pont ugyanezt a szöveget tanulmányozza.

Ha végtelen sok másik világegyetem van, akkor találunk olyat is, amiben minden ugyanúgy történt eddig, mint a mi világunkban, csupán egy különbség van: a hétvégi lengyel elnökválasztást nem Andrzej Duda, hanem Rafal Trzaskowski nyerte.

Éppen egy ilyen alternatív univerzumba kalauzol el minket az Euronews hétfői videója:

Rafal Trzaskowski nyerte a lengyel elnökválasztás második fordulóját, Varsó polgármestere ezzel Andrzej Duda jelenlegi államfőt győzte le – hangzik el a videóban. Később kiírták Trzaskowski neve alá, hogy „lengyel államfő”, majd elhangzott, hogy az elnök komoly ellensúlyt képezhet a kormánnyal szemben.

Az Euronewsnál gyaníthatóan a szoros eredmény miatt leforgattak egy-egy bejátszást arról, hogy ha Duda és ha Trzaskowski nyer, csak aztán rossz videó került az oldalukra.

Frissítés: A videó keddre elérhetetlenné vált a Euronews Youtube-oldalán.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, akkor kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.