Ennyi idő kellett Fegyőr pálfordulásához

A képmutató embert is hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát!

Juhász Attila
2020. 11. 13. 17:44
FEKETE-GYR Andrs
Budapest, 2019. október 13. Fekete-Gyõr András, a Momentum elnöke kijön a szavazófülkébõl az önkormányzati választáson a II. kerületi Bem József téri 1-es számú gondozási központban kialakított 66-os számú szavazókörben 2019. október 13-án. MTI/Mónus Márton Fotó: Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Momentum nevű szélsőliberális formáció elnöke a csütörtöki magyar-izlandi labdarúgó Eb-pótselejtező délelőttjén még azon siránkozott – mit siránkozott, egyenesen visított – közösségi oldalán, hogy a kormány megsegítette a tomboló koronavírus-járvány miatt komoly bevételkiesést elszenvedő futballklubokat.

Fekete-Győr András akkor ezen mondatok kíséretében tett ki egy hatásvadász posztot Facebook-oldalára: „MILLIOMOS FOCISTÁKAT TÁMOGATNI A SZEGÉNYEBBEK ADÓJÁBÓL: GRATULÁLOK, ORBÁN VIKTOR!”

MILLIOMOS FOCISTÁKAT TÁMOGATNI A SZEGÉNYEBBEK ADÓJÁBÓL: „GRATULÁLOK”, ORBÁN VIKTOR!

A negyven éves pincérnek, aki 200...

Közzétette: Fekete-Győr András2020. november 12., csütörtök

Aztán ugye este a magyar válogatott szenzációs fordítást vitt végbe a Puskás Ferenc Arénában, 2-1-re legyőzte Izlandot és kijutott a részben budapesti rendezésű kontinensviadalra.

És láss csodát világ, ugyanez a Fekete-Győr alig pár órával előző bejegyzése után már ezt írta: „2:1. Ott vagyunk az EB-n! Nem sok ehhez hasonló katarzis jutott az elmúlt években. Köszönjük fiúk!”

2:1. Ott vagyunk az EB-n! ✊ Nem sok ehhez hasonló katarzis jutott az elmúlt években. Köszönjük fiúk! ❤️??

Közzétette: Fekete-Győr András2020. november 12., csütörtök

A Facebook olvasótábora nagyon hamar észlelte, mi is történik itt és túlnyomó többségük hangot is adott „Fegyőr” pálfordulásának.

„Tarhonyapalánta, szemforgató, délelőtt még ugráltál, hogy miért kell a focistákat támogatni. Akár hazai rendezésű olimpiai sikereknek is örülhetnénk, de hála nektek, nem fogunk. Köszi. De esetleg egy bocsánatkérést elfogadunk a sok stadionozás miatt., Fegyőr Andris, először tegyél rendet a szekrényedben, ha már ország világnak posztolsz. Másodsorban meg tegyél rendet a MAGYARellenes fejedben. Most nem akarsz románul gratulálni? Napraforgó banda!” – csak néhány az ötletes kommentek közül.

De a legtalálóbban az a felhasználó fogalmazott, aki ezt írta: „Kedves Fegyőr, te minek örülsz, nem a románok győztek?”

Mit tehetnénk ehhez még hozzá?

Talán csak annyit, hogy a képmutató embert is hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát!

….

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.