Jakab Pétert agyongázolta egy melós

Gyászos, szomorú este borul ma ránk.

Pataki Tamás
2021. 07. 02. 7:04
null
Jakab Péter és a munkagép Forrás: FACEBOOK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyászos, szomorú este borul ma ránk.

Jakab Péter már nincs közöttünk.

Egy elszabadult munkagép száguldott feléje 200 kilométer/órás sebességgel.

A munkagépet dinamittal, nukleáris rakétafejekkel pakolták tele, és még napalmmal is megszórták porcukor gyanánt. Ez a pokolgépmasina Jakab Péterrel karambolozott, és kegyetlenül meggyilkolta az imázsát.

Egy ritka történelmi pillanat szemtanúi lehettünk, ha megnéztük a Jobbik legújabb videóját, amelyben Jakab Péter szembetalálkozott egy igazi melóssal, azzal, akit egész nap utánozni próbál.

Összetűzésbe keveredett Jakab Péter egy dolgozó munkással

Miközben a jobbikos pártelnök szavai szerint „a melósokért küzd”, szóváltásba került egy építkezésen dolgozó fizikai munkással.

Akinek az érdekében állítólag felszólal.

Akinek a stílusát állítólag utánozza.

Akinek a paprikás krumpliját állítólag eszi.

Akinek a láthatósági mellényét… vagy pardon, műbőr dzsekijét hordja.

Már nincs közöttünk a nagyszájú melósimitátor, mert ez az alteregója ma végkép szörnyethalt.

Amikor Jakab Péter azon háborodott fel, hogy majdnem elsodorta a három kilométer/órával egy építkezésen, munkaterületen, munkaidőben „száguldó” munkagép, akkor Jakab Péter és az asszisztense ráförmedtek a jármű vezetőjére, hogy mégis mit képzel, mit melózgat itt, amíg ők történelmi videót készítenek, amelyben a pártelnök kinyilatkoztatja cáfolhatatlan igazságait.

Hát mit képzel az a melós, hogy a munkáját próbálja elvégezni, és hasztalan figyelmezteti őket, hogy álljanak már félre az útjából?

Mit képzel az a melós, hogy csak úgy meg meri szólítani a nagyságos Jakab Pétert vagy azt mondja az asszisztensének, hogy álljon már félre, különben is, mit keresnek itt?

„Te noormáális vagy?” – torkolják le a dolgozót.

„El lehet engem ütni, vagy van valami probléma, hogy itt állok?” – kérdezi tőle számonkérően Jakab Péter mint aki életében most jár először építkezésen (s meglehet, így igaz).

„Emberek életét veszélyezteti!” – ordítja rá a pártelnök.

De nem, itt felelőtlenül csak Jakab Péter és a sleppje viselkedett, akik beálltak egy építkezésre, és úgy tettek, mintha nem észlelnék, hogy a hátuk mögött egy jármű közeledett feléjük. Csak néztek, mint borjú az új kapura, vagy mint melós a paprikás-édesburgonyára.

Nem zavartatták magukat azzal, hogy akadályozzák valakinek a munkáját, hogy az útjában állnak, hanem felsőbbrendű hangon, kioktatóan rendreutasították, és azt próbálták inszinuálni, hogy a munkagép egy dübörgő merényletmasina, amelyet egyenesen a Fidesz-pártszékházból szabadítottak rájuk a pokol egyéb kreatúráival egyetemben.

Azt hiszik, hogy csak tréfálok? Egyáltalán nem, hisz Jakabék ezt írták a videójuk alá:

„A Fidesz egyre keményebb eszközökkel próbál elhallgattatni minket, most épp egy munkagéppel akartak ránk tolatni videófelvétel közben.”

(Bár meglehet, azt hitték, hogy a munkagép külön sávon közlekedik, talán túlságosan a szövetségeseik agyával gondolkodnak már.)

Mindenesetre Jakab Péter testét nem, de az imázsát agyongázolta egy melós.

Na, innen szép parizert szalámizni a juhtúrós sztrapacskába, Jakab úr.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.