A ringlányoknál megvalósult a papírforma

A Ferobox Event ringlánykereső sorozata kedden a végéhez ért, a döntőbe jutott öt attraktív hölgy közül hárman szerződést kaptak, s már a szeptember 20-i szentesi gálán ők vihetik a menetek számát jelző táblákat.

Deák Zsigmond
2014. 09. 02. 16:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Július végén hirdette meg a Ferobox Event ringlánykereső kampányát, amelyre 18 éven felüli hölgyek fényképes jelentkezését várták. Az indulókra a Facebookon lehetett szavazni, így alakult ki a döntő, amelynek mezőnye az utolsó pillanatban némileg változott, de semmiképpen sem hátrányára.

A finálét kedden rendezték az újbudai Gilda Max boksztermében. Mondhatjuk, a zsűri egyszerre volt profi és sportos, hiszen a legendás manöken, Bíró Ica, az Angel’s Divat ügyvezetője, Csobolyáné Zombory Andrea, valamint két kiváló bunyós, a már visszavonult volt világbajnok, Kótai Mihály, valamint a Ferobox Event veretlen versenyzője, a WBO szervezet nagyközépsúlyú nemzetközi bajnoki címével rendelkező Kelemen Balázs alkotta.

S álljon itt a döntőbe jutott hölgyek neve is, szigorúan ábécésorrendben: Botos Anett, Hevér Alexandra, Tikos Kitty, Várda Eszter, Zsiga Melinda. Nekik először bikiniben, majd egy nagyszerű Saresia kollekcióban kellett a ringben körbelejteniük táblával a kezükben, sőt, röviden beszélniük is, lemérve „belső kisugárzásukat”. Ezután a zsűri meghozta döntését, amely a papírformát hozta, hiszen egyéb ajándékok mellett az a három lány kapott szerződést, munka- és egyben megjelenési lehetőséget először a szeptember 20-i szentesi gálára, akiknek akadt valamiféle „előképzettsége”: Hevér Alexandra döntős volt az idei Mr. és Miss Fit versenyen, amit Tikos Kitty 2013-ban megnyert, Zsiga Melinda pedig az IFBB fitneszszervezet tavalyi Magyar Kupa-győztese és a Bikini Világkupa ezüstérmese.

Kulisszatitokként eláruljuk, hogy a bunyós zsűritagok a kerekdedebb formákat részesítették előnyben, s hogy jól döntöttek-e, azt szeptember 20-án Szentesen, a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban, illetve az m1 közvetítése során le lehet mérni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.