Falcao 12 millió fontért kölcsönbe a Manchester Unitedhez igazol

Az átigazolási időszak utolsó napján bombasztikus üzletet kötött a Manchester United: 12 millió fontért egy évre kölcsönbe megszerezte Radamel Falcaót a Monacótól.

2014. 09. 01. 10:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Falcao a télen térdszalagszakadást szenvedett, ezért a világbajnokságon nem is vehetett részt a kolumbiai válogatottal. Mostanra felépült, de még nyilván nem teljes értékű játékos.

A Premier League első három fordulója, valamint a Ligakupában elszenvedett kínos pofon (kiesés a harmadosztályú Milton Keynes Donsszal szemben) azt mutatja, a United saját erőből képtelen talpra állni. A múlt héten Ángel di Maríára csapott le a patinás klub, az átigazolási időszak utolsó napján pedig Radamel Falcaóra.

A 28 éves csatár 12 millió fontért, 8 millió fontos éves fizetésért cserébe költözik az Old Traffordra.

Falcao hétfőn a szokványos orvosi vizsgálatra meg is érkezett Manchesterbe, a délután folyamán akár már be is mutathatják a szurkolóknak.

Falcao Javier Hernandezt pótolhatja a Unitednél, a mexikói támadó vasárnap igazolt a Real Madridhoz.

A kolumbiai futballista megszerzésével így már meglehetősen terjedelmes az MU nyári beszerzési listája: Ángel Di María, Luke Shaw, Ander Herrera, Marcos Rojo, Danny Blind, Radamel Falcao.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.