Korcsmár is megérkezett, teljes a keret

Korcsmár Zsolt kedden megérkezett a magyar labdarúgó-válogatott telki edzőtáborába.

MNO
2014. 09. 03. 9:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A védő hétfőn bajnoki mérkőzést játszott a Greuther Fürth csapatában, és a St. Pauli elleni, 3–0-ra végződő találkozón megszerezte első gólját a német másodosztályú együttes színeiben.

A magyar szövetség honlapja szerint kedden csaknem kétórás gyakorlást tartott Pintér Attila szövetségi kapitány. Az edzésen elsősorban azok a játékelemek kerültek terítékre, amelyeket az itthon játszók az összetartásokon már átvettek, de most a külföldön futballozók is együtt gyakoroltak a többiekkel.

Később elméleti felkészítés szerepelt a programban, a kerettagok az északírek korábbi mérkőzéseiből összeállított videót megnézve kaptak információkat arról, hogy milyen játékra van kilátás az ellenféltől.

Az Eb-selejtező vasárnap 18 órakor kezdődik a Groupama Arénában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.