Brazil és cseh válogatottat igazoltak a győriek

A Rába partján folytatja pályafutását Tamires Morena és Jana Knedlíková.

TK
2015. 01. 05. 16:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vasárnapi Mosonmagyaróvár–Vác NB I-es mérkőzés után a hazai közönség elbúcsúztatta a 25 éves Jana Knedlíkovát. A 25 éves cseh válogatott jobbszélső a következő fordulótól Győrben játszik, feladata Bódi Bernadett tehermentesítése, a műtét után lábadozó Orbán Adrienn helyettesítése lesz – írja az NSO.hu.

A zöld-fehéreknél folytatja pályafutását a 20 éves Tamires Morena is, aki eddig hazájában, a Concórdia együttesében szerepelt, ám 2014 utolsó napjaiban már a kisalföldieknél edzett. Morena 2013-ban dél-amerikai bajnok volt a legutóbbi világbajnokságot megnyerő brazil válogatottal, az ifjúságiakkal pedig korábban pánamerikai bajnokságot is nyert, posztja szerint támadásban beállóként bevethető.

A két játékost a klub szerdai sajtótájékoztatóján mutathatják be hivatalosan, amelyen várhatóan szó lesz Ambros Martín szerződéshosszabbításáról is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.