Gratulált az EHF a sikeres kézi-Eb-hez

Levélben gratulált az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a Magyar és a Horvát Kézilabda Szövetségnek.

HZS
2015. 01. 06. 21:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar szövetség keddi tájékoztatása szerint a Jean Brihault EHF-elnök, Arne Elovsson alelnök és Michael Wiederer főtitkár által küldött levélben a szervezet elismerését fejezte ki mindkét szövetségnek, valamint a helyi szervezőbizottságoknak, amiért sikeresen bonyolították le az Eb-t.

„Az EHF vezetői hangsúlyozzák, hogy a torna valamennyi helyszínén, így Győrött, Debrecenben, Eszéken, Varasdon, Zágrábban és Budapesten is remek mérkőzésekre és magas színvonalú rendezés mellett kiemelkedő sporteseményre került sor. Az európai szövetség kiemelte a remek televíziós közvetítéseket, a nagyszerű médiavisszhangot és sajtókiszolgálást, valamint a kiválóan szervezett díjátadó ceremóniát is” – olvasható az MKSZ tájékoztatásában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.