Kálomista: Ne keverjük a Veszprémet politikai vitába

Az MVM Veszprém társelnöke szerint mindig vigyáztak arra, hogy a klub ne kerüljön a politika látóterébe.

FB
2015. 11. 18. 14:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nem gondolom, hogy szerencsés lenne bármiféle sportklubot belekeverni bármiféle politikai vitába. Úgy vélem, hogy a Veszprém bizonyítja azt, hogy érdemes a támogatásra, politikától függetlenül, politikától mentesen” – mondta az MVM Veszprém társelnöke a Digi Sport V-közép című műsorában egy olyan kérdésre, amely az Orbán–Simicska-háború veszprémi férfikézilabda-csapatra gyakorolt hatásait firtatta.

Kálomista Gábor szerint az MVM megjelenéséig minimális állami részvétel volt a Veszprémben, az MKB pedig nem a miniszterelnök és Simicska Lajos vitája miatt, hanem tervezetten szállt ki a csapatból. Arra a kérdésre, hogy a Magyar Villamos Művek Zrt. miért támogatja továbbra is a klubot, azt mondta: mert sikeres a Veszprém.

„Szokott járni. Aki tud jegyet szerezni, aki valamilyen módon támogatója a csapatnak, az természetesen megjelenhet a Veszprém mérkőzésein”

– jelentette ki Kálomista Gábor arra a kérdésre, hogy Simicska Lajos jár-e a meccsekre. Hozzátette: „nagyon tudatosan vigyáztunk és vigyázunk arra, hogy ez a csapat ne kerüljön a politika látómezejébe”. A társelnök azt is elmondta: a Veszprém anyagi helyzete biztos, stabil.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.