Női kézilabda Magyar Kupa – Négyes döntőben a Győr és az FTC

A címvédő Győri Audi ETO KC és a Ferencváros szerdai győzelmével teljessé vált a női kézilabda Magyar Kupa négyes fináléjának mezőnye.

Forrás: MTI2019. 02. 13. 19:58
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A negyeddöntőben a győriek házigazdaként tíz góllal nyertek a Mosonmagyaróvár ellen. A Ferencváros a Vác otthonában szerepelt, és bár az 52. percben még 25-25 volt az állás, a hazaiak a hátralévő időben csak két gólt szereztek, így a fővárosiak négy találattal győztek.

Az FTC színeiben öt góllal mutatkozott be Pásztor Noémi, az egy héttel ezelőtt Budaörsről igazolt junior világbajnok beálló.

Eredmények, negyeddöntő:

Győri Audi ETO KC – Eu-Fire Mosonmagyaróvár 35-25 (17-7)

GVM Europe-Vác – FTC-Rail Cargo Hungaria 27-31 (14-16)

szombaton játszották:

Érd HC-Kisvárda Master Good SE 29-21 (11-7)

pénteken játszották:

Dunaújvárosi Kohász KA – EUbility Group-Békéscsaba 35-25 (17-10)

A győztesek a négyes döntőbe jutottak, melyet március 16-án és 17-én rendeznek a debreceni Főnix Csarnokban. Az elődöntő sorsolására jövő hét elején, hétfőn vagy kedden kerül sor.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.