Vázquez újra szerencsét hozott a Realnak

Döntetlennel ért véget az idei év első El Clásicója, 1-1-et játszott egymással a Barcelona és a Real Madrid a Király Kupa elődöntőjében szerdán.

Magyar Nemzet
2019. 02. 08. 10:23
Copa del Rey - Quarter Final - First Leg - Real Madrid v Girona
SOCCER-SPAIN-MAD-GIR/ Fotó: Juan Medina
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Döntetlennel ért véget az idei év első El Clásicója, 1-1-et játszott egymással a Barcelona és a Real Madrid a Király Kupa elődöntőjében szerdán. Lucas Vázquez (képünkön) újfent, 19. alkalommal hozott szerencsét a csapatának: amikor ő a pályán van és gólt szerez, a Real soha nem kap ki. A Nou Campban sem szakadt meg a remek sorozat.

A meccs ezúttal nem vonultatta fel a sportág minden szépségét, ahogy a spanyol klasszikustól megszoktuk. Malcom egyenlítő gólja sokkal kisebb ovációt váltott ki a katalán szurkolókból, mint a sérüléssel bajlódó becserélése. Az ötszörös aranylabdás zseni szűk fél órát kapott, de az alatt is többet csinált, mint a mezőny kilencven százaléka, például Gareth Bale, aki eldönthette volna a meccset a Real javára, de ziccert rontott a hajrában.

 

Az 1-1-es eredményt egy kivétellel mindkét fél elfogadhatónak tartja, a kakukktojás Lucas Vázquez. „A mutatott játékkal elégedettek lehetünk, de a végeredménnyel egyáltalán nem, a döntetlen nem tükrözi híven a mérkőzésen történteket. Sokkal több helyzetünk volt, mint a Barcelonának” – jelezte a háromszoros BL-győztes, 27 éves szélső a Marca spanyol napilapnak. Az idei év következő „klasszikusát”, a kupaelődöntő visszavágóját február 27-én játsszák, március 2-án pedig egy spanyol bajnokin is összecsapnak a felek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.