Három sérültre nem számíthat a walesi labdarúgó-válogatott kapitánya

Forrás: MTI2019. 03. 20. 20:27
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ethan Ampadu, Sam Vokes és Tom Lawrence nélkül készül a szlovákok elleni, vasárnapi Európa-bajnoki selejtezőre a walesi labdarúgó-válogatott.

Ampadunak, a Chelsea védőjének a háta fáj, Vokes, a Stoke City támadója ágyékproblémával bajlódik, Lawrence-nek, a Derby County csatárának pedig a bokája nem tökéletes.

Ryan Giggs szövetségi kapitány ugyanakkor egy másik sérülttel, Aaron Ramseyvel, az Arsenal középpályásával várhatóan számolhat majd az első Eb-selejtezőn.

„Aaron kapott egy kisebb rúgást a combjára, ezért megfigyelés alatt van. A hétvégére rendben lehet” – mondta a szakvezető, hozzátéve, hogy a Trinidad és Tobago elleni, szerdai (mai) barátságos mérkőzésen viszont még biztosan nem játszik.

A walesiek vasárnap Cardiffban kezdik meg az Eb-selejtezős sorozatukat az E csoportban, melyben még Magyarország, Azerbajdzsán és Horvátország szerepel.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.