Ceglédi gesztus a Sopronnak a rájátszásban

Magyar Nemzet
2019. 04. 03. 15:06
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hét végén befejeződött a női kosárlabda-bajnokság alapszakasza – különösebb meglepetés nélkül. A Sopron Basket százszázalékos maradt, a címvédő magasan kiemelkedik a mezőnyből. A tavalyi és tavalyelőtti ezüstérmes Szekszárd most csak a harmadik helyről várja a rájátszást, mert a kiegyensúlyozottabban teljesítő DVTK megelőzte.

A Győrt mindenki az első négybe várta, ám a csapat csalódást okozva csupán a hatodik helyen végzett. Az első Sopron ma a nyolcadik Cegléddel játszik, és utóbbinak a vasárnapi visszavágóra nem lesz terme. Mivel az erőviszonyok alapján a csapat esélytelen, és hogy a bajnok ne essen ki a jövő heti Euroliga Final Four felkészülési ritmusából, a két klub megegyezése alapján a visszavágót is Sopronban rendezik.

Rájátszás, negyeddöntők, első mérkőzések (a párharcok az egyik fél második győzelméig tartanak): Sopron–Cegléd 18.00, Szekszárd–Győr 18.00, PEAC Pécs–Zalaegerszeg 18.00, DVTK–NKE FCSM Csata 18.30.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.