Csak egygólos Honvéd-előny a visszavágóra

Magyar Nemzet
2019. 04. 18. 12:15
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapest Honvéd pályaválasztóként – a Hungária körúti „albérletben” – csupán egygólos előnyt szerzett a visszavágóra a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében, miután tegnap 2-1-re győzte le a másodosztályú Soroksárt. Az első félidőben nyomasztó fölényben futballoztak a kispestiek, ám a vendégek hősiesen védekeztek. A Honvédtől N'Gog a kapufát találta el, a túloldalon Gyömbér egy lépésről nem tudott gólt fejelni. A második félidőben Holender szerzett vezetést a hazaiaknak, Gyömbér ezután okos góllal egyenlített, de nem tudta 1-1-gyel kihúzni a „Sori”, mert a 87. percben Kálnoki-Kis befejelte a Honvédnak a győztes gólt.

„Tízesre” – felelte arra a kérdésre Lipcsei Péter, a Soroksár edzője, hányasra értékeli a csapata teljesítményét. S azt is elmondta, mi kell a továbbjutáshoz: eggyel több gólt kell rúgniuk, mint a Honvéd. A visszavágót jövő kedden rendezik. A másik ágon a Vidi kedden 1-0-ra győzte le a Debrecent, tehát nem szakadt meg győztes sorozata a Fradi elleni szombati bajnoki rangadó előtt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.