Kihirdették a tízes listákat az év legjobbjaira

Magyar Nemzet
2019. 12. 17. 9:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megkezdődött a szavazás 2019 legjobb sportolóira – a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) tagjai 62. alkalommal voksolhatnak. Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is már tizenegy kategóriában: az év férfi és női sportolója, férfi és női labdarúgója, edzője, csapata egyéni, illetve csapatsportágakban, továbbá a fogyatékos sportolók között az év férfi és női sportolója, edzője és csapata. Az egyes kategóriákban a tízes listákat Szöllősi György, az MSÚSZ elnöke tegnap az M4 Sporton ismertette.

A férfiaknál olimpiai számban négy magyar sportoló – (kajakos), (birkózó), (úszó), (párbajtőröző) – szerzett világbajnoki aranyérmet. Minden bizonnyal közülük kerül ki a győztes, bár a rövid pályás gyorskorcsolyázó Liu Shaolin Sándor és a túraautó-világkupában vasárnap győztes okozhat meglepetést. A nőknél 2019-ben kétszeres világbajnok első helyére szinte előre fogadhatunk; Barka Emese (birkózó), Bodonyi Dóra (kajakos), Busa Andrea (kick-boxos), (kajakos), (úszó), Késely Ajna (úszó), Major Veronika (sportlövő), Maráz Zsuzsanna (ultrafutó) és Márton Anita (súlylökő) a további kilenc jelölt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.