Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Nemanja Nikolicsra várva Székesfehérváron

Ch. Gáll András
2020. 02. 08. 13:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Újpest–Ferencváros derbi elhalasztásával a második Mol Fehérvár FC és a harmadik Mezőkövesd összecsapása emelkedik ki a labdarúgó NB I 20. fordulójának programjából. Az Újpest–FTC rangadót azért kellett elhalasztani, mert a Szusza Ferenc Stadion gyepszőnyege alkalmatlan a játékra.

A fehérváriakhoz négy és fél év légióskodás után visszatért a 27-szeres válogatott, háromszoros magyar gólkirály Nikolics Nemanja, aki korábban öt és fél éven át meghatározó tagja volt az együttesnek. A hétközi fordulóban mindkét gárda remizett, a Fehérvár a Debrecen vendégeként, a Mezőkövesd pedig otthon az Újpesttel osztozkodott a pontokon. Bódog Tamás visszatér vezetőedzőként az élvonalba: a korábbi válogatott futballistát – aki a Videotonnál volt másodedző, majd a 2017 tavaszától egy éven át a ­DVTK-t irányította – csütörtökön nevezték ki a Kisvárda élére. NB I, 20. forduló: Mol Fehérvár FC–Mezőkövesd, Paks–Puskás Akadémia, Kisvárda–Kaposvár, Honvéd–ZTE, Diósgyőr–Debrecen (tv: M4 Sport), valamennyi 17 órakor.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.