A járvány árnyékában 134 forint egy liter benzin

A klub még pszichológussal is próbál segíteni.

2020. 03. 30. 11:41
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csak vásárolni vagy a nővéremet meglátogatni mozdulok ki az otthonomból. Ő is itt él Kansasban egyedül, és csak egymással találkozunk, olykor ő jön át hozzám.

Tegnap én voltam a soros, és muszáj volt tankolnom, mert kifogyott a benzin a kocsimból. Az Egyesült Államokban amúgy is olcsó a benzin, de amikor most megláttam a számlát, nem akartam hinni a szememnek. Általában 38 dollár körül fizetek egy teli tankért, most ez nem érte el a 33-at. Egy gallon ára egy dollár hatvan centre esett vissza, ez mindent átszámolva olyan, mintha otthon 134 forintba kerülne egy liter benzin. Olvastam, hogy óriási a túlkínálat az ország olajára, és éppen itt, az ország közepén a legalacsonyabb az ára.

Ami a mindennapi életet illeti, a technika segítségével közösen is edzünk a csapattársaimmal. Ez alatt videókapcsolatot kell érteni, és így jógázunk együtt. Emellett a klub rendszeresen tart ezen a módon értekezleteket, amelyeken szó esik az egyéni edzéstervek végrehajtásáról, és sok segítséget is kínálnak a vezetők. Az egyik ilyen a pszichológus szolgálatainak a lehetősége, ami különösen azoknak a játékosoknak jól, akik egyedül élnek, mert a magányosan töltött napok mentálisan nagyon megterhelőek lehetnek.

Mindannyian érezzük, hogy a klub próbál mindent megtenni annak az érdekében, hogy a lehető legjobban vészelhessük át ezt a nehéz időszakot.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.